Vermoedelijke opstelling Feyenoord: ‘Bijlow blijft staan’

Foto: Vermoedelijke opstelling Feyenoord: ‘Bijlow blijft staan’

Feyenoord heeft in theorie nog een kleine kans om de landstitel te prolongeren, maar dan zou PSV drie keer met hele ruime cijfers moeten verliezen en de Rotterdammers met hele grote cijfers moeten winnen. Plek twee is al binnen en dus rest vooral om het seizoen zo goed mogelijk af te sluiten om zo Arne Slot, die op weg is naar Liverpool, een passend afscheid te geven. Dat zal Feyenoord wel moeten doen zonder de geblesseerde Mats Wieffer.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen PEC Zwolle: Trauner en Bijlow in basis

Slot heeft in zijn laatste wedstrijden voor Feyenoord nog te maken met een aantal blessuregevallen. Zo kan de oefenmeester geen beroep meer doen op Wieffer, die de rest van het seizoen is uitgeschakeld en ook nog een vraagteken zal zijn voor het EK. Daarnaast komt ook Quilindschy Hartman niet meer in actie, die een zware kruisbandblessure heeft. De linksback mist in ieder geval het EK.

Wel kan de oefenmeester een beroep doen op Gernot Trauner meldt het Algemeen Dagblad. De Oostenrijker miste deze week een training, maar kan wel gewoon spelen tegen Zwolle. Ook Igor Paixão is beschik voor Slot, die terugkeert van een hamstringblessure. De krant verwacht echter niet dat de buitenspeler in de basis gaat beginnen. Luka Ivanusec en Yankubah Minteh staan vermoedelijk op de vleugels.

Ook Justin Bijlow mag zijn basisplaats vermoedelijk behouden. De keeper krijgt de kans van Slot om zich in de kijker te spelen voor het EK in Duitsland. Dat terwijl Timon Wellenreuther juist een uitstekende serie achter de rug heeft, maar de laatste duels gewoon moet toekijken.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen PEC Zwolle:

Bijlow; Geertruida, Trauner, Beelen, Hancko; Zerrouki, Stengs, Timber; Minteh, Giménez, Ivanusec.

Terecht dat Bijlow mag blijven staan?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
194+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie