Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Jahanbakhsh basis

Foto: Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Jahanbakhsh basis

Feyenoord speelt zelf zondag nergens meer om, maar zal coach Arne Slot tegen Excelsior een waardig afscheid willen gaan geven. Dat moet dan wel gaan gebeuren zonder maar liefst elf afwezige spelers.

Feyenoord zonder onder anderen Giménez, Timber en Beelen tegen Excelsior

Op de persconferentie vertelt Slot namelijk: “Sommige gevallen kennen we: Kostas Lamprou heeft, heel vervelend, een polsbreuk opgelopen twee, drie weken geleden al. Dus die heeft op karakter nog een tijdje meegetraind, totdat bleek dat hij er toch te veel last van kreeg. Bart Nieuwkoop is bekend, Thomas Beelen is ziek, Quilindschy Hartman is bekend, Quinten Timber zal er nog niet bij zijn aanstaande zondag, Mats Wieffer is er uiteraard niet bij zondag, Zechiël is nog niet klaar om te spelen, Antoni Milambo hetzelfde verhaal en Santiago Gimenez kan ook nog niet spelen. Dat zijn de jongens die allemaal absent zijn.”

Een bijzonder volle ziekenboeg dus, vindt ook Slot. “Vanochtend werd het grapje al gemaakt: nog even en hij lijkt op Liverpool met al die kleuren. We hebben veel blessures. Dan zou de indruk gewekt kunnen worden, dat spelers misschien denken: ‘Mwah, laatste wedstrijd, ik heb niet zo veel zin meer’, maar dat is absoluut niet aan de orde. Het zijn ook allemaal blessures die misschien wat langer gaan duren.”

‘Jahanbaksh basis, Minteh en Ivanusec bank’

Volgens diverse media gaan Alireza Jahanbakhsh, Marcos Lopez en Thomas van den Belt sowieso spelen. Aangezien Yankuba Minteh en Luka Ivanusec op de bank plaats moeten gaan nemen, lijkt Igor Paixão ook terug te keren in de basis.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen Excelsior

Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Lopez; Zerrouki, Van den Belt, Stengs; Paixão, Ueda, Jahanbakhsh.

Gaat Feyenoord wel winnen?

  • Ja
  • Nee
1030+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie