Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Jade Anna verklapt transfer’

Foto: ‘Jade Anna verklapt transfer’

Speelt Kenneth Taylor na de aankomende zomer nog bij Ajax? De Amsterdammers willen hem maar wat graag voor de club behouden, maar het is de vraag of dat ze ook lukt. We weten dat de middenvelder er goed op staat in de Serie A en zijn vriendin Jade Anna van Vliet heeft nu iets interessants gedaan…

Kenneth Taylor en Jade Anna op huizenjacht?

Volgens het roddelaccount Reality FBI, dat zich naar eigen zeggen baseert op ‘een aantal bronnen’, heeft de influencer haar huis in Heemskerk laten taxeren. Dat zou erop kunnen wijzen dat alles in gereedheid wordt gemaakt voor een verkoop, om daarna misschien wel met haar vriend naar het warme Italië te verhuizen. Het is alleszins een mogelijkheid.

Zaakwaarnemer Guido Albers, die de belangen van Taylor behartigt, onthulde eerder dat Ajax verder wil met zijn cliënt. Daar voegde hij meteen aan toe: “Ik blijf natuurlijk steeds de vraag stellen: wat gaat Ajax hem bieden na deze twee verloren seizoenen? Als je nu nog geen trainer hebt voor volgend seizoen, wat is dan je verkoopverhaal naar Kenneth Taylor?”

Verschillende geïnteresseerde clubs hebben hem al gebeld: “Het is voor mij pas concreet als je je bij Alex Kroes meldt, hier is zijn nummer”. Dat er interesse is, is onomstreden.”

Fluitconcerten

Ook liet de spelersmakelaar zich uit over de fluitconcerten die Taylor eerder dit seizoen ten deel vielen… “Hij werd ook niet beschermd. Er was niemand van de club en niemand van de directie die zei dat het niet kon. Hij kreeg alle hoon over zich heen, terwijl er spelers lopen die voor dertig miljoen euro zijn gekocht die niet worden uitgefloten.”

Gaat Taylor weg?

  • Ik denk het wel
  • Ik denk het niet
2938+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie