‘United wil pikante opvolger voor De Gea’

Foto: ‘United wil pikante opvolger voor De Gea’

Manchester United overweegt in 2023 door te selecteren. David de Gea moet ernstig vrezen voor zijn basisplaats op Old Trafford, waar een landgenoot mogelijk het stokje overneemt.

De Gea heeft in Manchester nog een contract tot de zomer van 2023. United heeft de optie om zijn verbintenis met een jaar te verlengen, maar de 31-jarige Spanjaard is ondanks zijn basisplaats niet onomstreden. Manager Erik ten Hag is niet overtuigd geraakt van zijn waarde op lange termijn en bovendien drukt hij zwaar op de salarishuishouding.

Het is allesbehalve uitgesloten dat United volgend jaar een nieuwe doelman naar Manchester haalt. The Athletic heeft vernomen dat Unai Simon de topkandidaat is. De nummer één van Athletic Club en de Spaanse nationale ploeg zou zomaar eens de opvolger van De Gea kunnen worden.

Ook Diogo Costa van FC Porto is een serieuze optie in Manchester. Voor United is de Portugees een iets goedkoper alternatief. Costa zou 25 miljoen euro moeten kosten, waar Simon naar verluidt een prijskaartje van dertig miljoen om zijn nek heeft hangen.

103+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie