‘United neemt besluit: geen ontslag, wel andere ‘sanctie’ voor Ten Hag’

Foto: ‘United neemt besluit: geen ontslag, wel andere ‘sanctie’ voor Ten Hag’

Zoals maandagavond al werd gemeld gaat Manchester United inderdaad (nog) niet over op het ontslaan van Erik ten Hag. De manager zal zijn baan voorlopig niet verliezen. Maar wel zijn inspraak bij het transferbeleid.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Nieuwe mede-eigenaar wil door met Ten Hag, maar grijpt wel in

Dat meldt iNews. Het idee om de inspraak van de Tukker op transfers weg te nemen, komt van de Britse miljardair Sir Jim Ratcliff, die 25% van de aandelen in de club in handen heeft gekregen. Ratcliff, een INEOS-topman, eist ‘uitgebreid onderzoek naar het transferbeleid van United’ en wil dat beleid in handen van experts gaan leggen. Met name Paul Mitchell, voormalig transferdirecteur van Tottenham Hotspur, is in beeld voor die functie.

Fabrizio Romano

“Ik kan jullie verzekeren: het bestuur van United staat nog steeds volledig achter Ten Hag”, zegt journalist Fabrizio Romano dinsdag in een video op zijn Youtube-kanaal. “United wil blijven samenwerken met Ten Hag, zoals ze dat ook in de zomer hebben gedaan. Hij heeft aangedrongen op veel gekochte spelers, zoals Sofyan Amrabat, Rasmus Højlund en Andre Onana.

Hij heeft nog altijd het vertrouwen na vorig seizoen, het bestuur weet dat hij kampt met ongelofelijk veel blessures (Luke Shaw, Tyrell Malacia, Aaron Wan-Bissaka, Lisandro Martínez, Casemiro en Amad Diallo, red.). De situatie moet veranderen, maar het bestuur gelooft dat zijn visie nog altijd de juiste is, maar er is nog iets belangrijks waar ik het over moet hebben: de overname van de club.”

United is beter af zonder Ten Hag

  • Eens
  • Oneens
776+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie