Uitblinker Dessers en Lammers met Rangers groepswinnaar

Cyriel Dessers en Sam Lammers hebben met hun team in een spektakelstuk Real Betis verslagen. In Sevilla won Rangers nadat het twee keer een voorsprong inleverde: 2-3.

Cyriel Dessers scoort voor Rangers dat Betis naar Conference League stuurt

De voormalig Feyenoord-spits scoorde in de 20e minuut. Dat was de 2-1 want dankzij een assist van Dessers op Abdallah Sima (0-1) en een doelpunt van Juan Miranda (1-1) viel er veel te beleven in de openingsfase. Nog voor rust maakte Ayoze Pérez gelijk.

De concurrent van Dessers Kemar Roofe deed daarna een Dessertje. Hij viel in (voor Dessers) en bezorgde Rangers de overwinning. Dat was niet alles want de Schotse club kroonde zich ook nog groepswinnaar. De hele wedstrijd spelende Lammers kon zijn geluk niet op.

Sparta Praag was ook gelukkig. Zij wonnen bij Aris (1-3) en klommen over Betis heen voor een plek in de tussenronde van de Europa League. Betis moet zich troosten met deelname aan de Conference League.