Derksen en Driessen oneens over Ten Hag: “Velt eigen doodvonnis”

Foto: Derksen en Driessen oneens over Ten Hag: “Velt eigen doodvonnis”

Erik ten Hag staat onder grote druk bij Manchester United en al wekenlang wordt in de Engelse media geroepen over een aanstaand ontslag. Johan Derksen is het daar echter niet mee eens en vindt dat de Nederlandse oefenmeester het juist helemaal niet zo slecht doet bij de Mancunians.

Derksen en Driessen oneens over prestaties Ten Hag bij Manchester United

Valentijn Driessen stelt aan tafel bij Vandaag Inside dat Ten Hag wel in een benarde positie zit. “Ten Hag denkt dat hij kan overleven bij Manchester United. Maar hij is iedere dag allerlei verslaggevers aan het beledigen. Dan ben je natuurlijk je eigen doodvonnis aan het vellen.”

Derksen is het echter niet eens met alle kritiek op Ten Hag. “Hij heeft het daar helemaal niet zo slecht gedaan. Hij zit in de finale van de cup (de FA Cup, red.) en hij doet in de competitie aardig mee. Ik vind dat hij het niet zo slecht doet hoor. Ik denk dat Manchester City, maar ook Arsenal, Tottenham en Liverpool een beter team hebben.”

Einde verhaal voor Ten Hag?

Driessen denkt toch dat het einde verhaal is voor Ten Hag. “Maar Johan, jij weet zelf dat er een nieuwe eigenaar en een nieuwe technisch directeur komen. Die gaan een andere trainer nemen. Die gaan niet met de trainer door die zevende wordt.” Presentator Wilfred Genee vindt dat Driessen daarmee een punt heeft. “Het is de laagste notering in de historie in de Premier League.” Volgens Driessen is het dan ook een kansloze missie. “Alleen hij wil zich er nog niet bij neerleggen. Het is einde verhaal, maar die Potter denkt dat hij dan naar Man United kan en dan kan Ten Hag mooi naar Ajax.”

Met wie ben jij het eens?

  • Driessen
  • Derksen
157+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie