Engelse media lyrisch over ‘gefrustreerde’ Gakpo

Foto: Engelse media lyrisch over ‘gefrustreerde’ Gakpo

Cody Gakpo schitterde donderdagavond in het Europa League-duel van Liverpool met Sparta Praag. De aanvaller kwam twee keer tot scoren in de 6-1 overwinning en dat leidde tot lovende teksten in de Engelse media. De aanvaller lijkt zijn topvorm hervonden te hebben.

Engelse media loven uitblinker Gakpo

The Guardian noemde de Oranje-international een uitblinker aan Liverpool-zijde. “Gakpo maakte weinig fouten en was samen met Salah de gevierde man bij Liverpool. Klopp gaf eerder aan dat hij aan het eind van dit seizoen gaat vertrekken, maar het zou gek zijn als hij die beslissing niet nog een keer overdenkt na dit soort prestaties van zijn ploeg.”

The Daily Mail beloonde het uitstekende optreden van Gakpo met een negen. “Gakpo eindigde de avond gefrustreerd, ondanks zijn tweeklapper, aangezien hij nog een kans op een hattrick kreeg. De Nederlander verprutste een aantal flink aantal kansen op zijn derde goal, maar het totaalbeeld van zijn spel was uitstekend donderdagavond. Een hattrick had er alleen zeker ingezeten.”

Gakpo hervindt PSV-vorm

The Liverpool Echo vond dat Gakpo vanaf de linkerkant goed uit de verf kwam. “Hij liet zich erg regelmatig zien aan de linkerkant en hij was slim bij de vierde en zesde goal van Liverpool. Dat hij geen hattrick wist te maken lag ook wel enigszins aan de keeper van Sparta.” Het Liverpool-medium This Is Anfield zag de Gakpo van PSV weer floreren. “Na een aantal mindere prestaties lijkt dit de wedstrijd die Gakpo weer in topvorm brengt. De twee goals waren goed uitgemeten en zijn constante loopacties in de zestien meter bleven gevaarlijk. We moeten niet verrast zijn als hij zich weer vaker laat zien vanaf links, zoals bij PSV.”

Is Gakpo goed genoeg voor Liverpool?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, mist net het niveau daarvoor
  • Nee, kan dat absoluut niet aan
1064+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie