Trainer Jansen licht tipje van sluier over transferchaos bij AZ

Foto: Trainer Jansen licht tipje van sluier over transferchaos bij AZ

Het is momenteel erg druk rondom AZ betreft transfers. Sam Beukema staat op het punt te tekenen bij Bologna – al wil trainer Pascal Jansen dat nog niet helemaal bevestigen – en de Alkmaarders zijn zelf in onderhandeling met Denso Kasius (speler van datzelfde Bologna).

Het transferspel is op de wagen in Alkmaar

“Ik heb nog geen witte rook uit het kantoor van Max Huiberts zien komen, dus ik wacht het rustig af”, zegt Jansen bij ESPN. Over Beukema: “Ik heb begrepen dat zij zich hebben gemeld en ze kijken of ze eruit kunnen komen. Sam heeft zich de afgelopen twee jaar bij ons zeer goed ontwikkeld. Hij is een belangrijke speler voor ons geworden, maar dit is ook onderdeel van onze voetbalwereld en zeker tijdens zo’n transferwindow kunnen zulke situaties ontstaan.”

Kasius is in beeld voor de rechtsbackpositie. “Hij wordt genoemd ja. Dat zou een prima aanvulling zijn voor onze selectie. Een talentvolle jongen. Heeft een goede periode gekend bij Volendam onder andere. Een mooie transfer afgedwongen, dus dat zou wat mij betreft een prima optie zijn.”

Reijnders naar Milaan?

Tijjani Reijnders wordt ondertussen hardnekkig gelinkt aan AC Milan. “Ik heb het zo links en rechts wel meegekregen. Ik ga ervan uit dat hij zich donderdag bij ons zal melden en als het anders is hoor ik het wel. Hij heeft zich razendsnel ontwikkeld afgelopen seizoen. Ik hoop nog lang van hem te kunnen genieten, maar ik ben natuurlijk niet van gisteren. Ik weet ook dat er aan goede spelers getrokken gaat worden en dan zullen we zien welke kant het op gaat”, aldus Jansen tot slot.

Kasius zou een goede zijn voor AZ

  • Eens
  • Oneens
291+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie