Ronaldinho verwacht ‘Lionel Messi-stunt’

Foto: Ronaldinho verwacht ‘Lionel Messi-stunt’

Lionel Messi staat momenteel écht aan de top. Hij heeft het wereldkampioenschap voetbal gewonnen en dat betekent misschien wel dat hij de beste voetballer aller tijden is! Maar… El Pulga begint op leeftijd te raken en het einde líjkt nabij. Of… verrast hij ons allemaal? Ronaldinho denkt van wel!

In een interview met Sites de Apostas, een zustersite van SoccerNews.nl, vertelt de voormalige wereldster dat hij niet verwacht dat Messi zijn voetbalschoenen binnenkort aan de wilgen hangt: “Ik kan me dat van mijn leven niet voorstellen, want hij is nog steeds zó ambitieus! En hij is nog altijd ongelooflijk goed met de bal aan zijn voeten, waardoor ik hoop dat we nog een paar jaartjes van hem kunnen genieten. Bij Paris Saint-Germain, waar hij nu onomstreden is, heeft hij nog wel een paar doelen, toch? Zoals het winnen van de Champions League!”

Magiër van de bovenste plank

Had Ronaldinho verwacht dat de Argentijn zó goed zou zijn op het WK? “Zeker! Hij is al vele jaren de beste speler ter wereld, dus het verbaast me niks dat hij in elke WK-wedstrijd een beslissende rol heeft gespeeld. Dat hij een beslissende rol heeft gespeeld in het succes van Argentinië. Hij kan nog steeds het verschil maken en is ook nog steeds een ‘magiër’ van de bovenste plank.”

Kylian Mbappé

Ook Kylian Mbappé speelde natuurlijk een hoofdrol in de WK-finale: “Ik zie hem ook graag spelen. Hij is misschien jong, maar dat neemt niet weg dat hij ontzettend consistent is. Alleen al het feit dat hij drie keer scoorde in de finale laat zien hoe zelfverzekerd hij is en hoe ongelooflijk goed hij met druk omgaat. Hij kan alles, ik zie geen zwakke punten in hem. Hij is snel, vaardig, dribbelt goed en is ongelooflijk efficiënt voor het doel. En daarnaast beschikt hij over een sterk karakter waarmee hij heel ver zal komen.”

Eén van deze twee giganten wint de Ballon d’Or in 2023, dat kunnen we toch wel met zekerheid zeggen, maar wie? “Omdat hij erin slaagde twee doelpunten te maken in de finale én zijn eerste wereldtitel won, denk ik dat Messi de Gouden Bal wint. Hij heeft toch net iets meer geschiedenis geschreven…”

Gedenkwaardige finale

Ronaldinho was aandachtig toeschouwer bij de finale in het Lusail Stadium, waar de Argentijnen en de Fransen voor een waar spektakel zorgden: 3-3 en daarna penalty’s! “Het was absoluut een van de grootste en beste finales in de geschiedenis. Veel mensen dachten dat we een finale zouden krijgen met twee verdedigende teams en weinig kansen. Maar het werd een finale vol hoogtepunten en emotie. Het was geweldig en ‘huiveringwekkend’ tegelijk. Het was belangrijk dat Argentinië vroeg op voorsprong kwam, want een vroeg doelpunt is altijd belangrijk om een wedstrijd te laten ontbranden. Deze finale zal in ieder geval nog jaren in ons geheugen gegrift staan!”

Wint PSG de Champions League?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Verwacht jij ook dat Messi nog wel even doorgaat?

  • Ik wel
  • Ik niet
684+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

15:48
12+
‘Kroes neemt meteen nieuwe trainer mee bij Ajax-terugkeer’
15:31
5+
UEFA kiest Makkelie als enige Nederlandse scheidsrechter bij EK
15:11
153+
‘Promes speelt vies spelletje in Dubai’
14:51
39+
FC Twente slijpt de messen: “We hebben nog niets”
14:36
143+
Woeste Ten Hag haalt uit én reageert op Antony-schandaal
14:22
50+
Hélène Hendriks reageert op harde kritiek
14:07
161+
‘Robin van Persie nadert akkoord met Eredivisionist’
13:50
93+
Driessen: “Dat moet Slot he-le-maal niet zeggen”
13:35
2445+
‘Stop ermee, Bas Nijhuis’
13:20
104+
Aangifte tegen Johan Derksen
13:04
336+
‘Ajax, PSV én AZ azen op Eredivisie-spits’
12:48
103+
‘Go Ahead Eagles wil shoppen bij Feyenoord’
12:33
218+
Bijlow laat zich uit over EK met Oranje en concurrent Wellenreuther
12:16
677+
Grootse Ajax-terugkeer ‘off the record al aan aantal mensen verklapt’
12:00
2818+
‘Dreun voor Steven Berghuis én Noa Lang’
11:40
260+
Antony neergesabeld: “Dan ben je toch een lul?”
11:25
552+
‘Drietal op weg naar Feyenoord-uitgang’
11:10
108+
Jonk over ‘pijnlijk’ Volendam-vertrek: “Mijn vrouw werd zelfs uitgescholden”
10:50
116+
Te Kloese baalt van Kuip-dossier: “Is het laatste woord nog niet over gesproken”
10:35
555+
Ajax-terugkeer voor Davy Klaassen?
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie