Neymar laat van zich horen: “Het ergste”

Foto: Neymar laat van zich horen: “Het ergste”

Neymar beleefde in het shirt van Brazilië een dramatische avond. Niet alleen ging het land pijnlijk met 2-0 onderuit tegen Uruguay, ook liep de aanvaller opnieuw een loodzware blessure op.

Loodzware blessure voor Neymar

In het WK-kwalificatieduel kon Brazilië een overwinning goed gebruiken. Het begon dan ook met de sterkste opstelling, waarbij Neymar op het middenveld achter Gabriel Jesus kwam te spelen. In de blessuretijd van de eerste helft moest Neymar zich echter laten vervangen vanwege een blessure die ernstig leek te zijn.

Een dag later bevestigt zijn huidige werkgever Al-Hilal dat Neymar een operatie moet ondergaan. De speler scheurde tegen Uruguay namelijk zijn voorste kruisband en moet er zelfs voor vrezen dat hij de rest van het voetbaljaar niet meer zal voetballen. Het is een harde klap voor Neymar, die pas net weer fit was.

Tweede blessure in een jaar tijd

Afgelopen seizoen liep hij bij Paris Saint-Germain ook al een kwetsuur op. Destijds raakte hij geblesseerd aan zijn enkel en moest hij eveneens onder het mes. Het betekent dat hij zich voor de tweede keer in een jaar tijd moet laten opereren. Neymar heeft inmiddels op Instagram van zich laten horen, waarbij zijn verdriet duidelijk voelbaar is.

“Het is een heel triest moment. Het ergste. Ik weet dat ik sterk ben, maar dit keer heb ik mijn familie en vrienden nog meer nodig”, laat hij weten. “Het is niet makkelijk om dat opnieuw te ondergaan. Stel je voor dat je dat vier maanden na je herstel allemaal weer moet doormaken. Maar ik houd vertrouwen. Heel veel.”

Is Neymar nog altijd een topspeler?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik vind van niet
118+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie