Napoli doet Koulibaly ‘gigantisch aanbod’

Foto: Napoli doet Koulibaly ‘gigantisch aanbod’

Bij Napoli gaat het deze transferperiode vooral over de toekomst van twee ‘clubiconen’, Dries Mertens en Kalidou Koulibaly. In de Italiaanse media geeft directeur Cristiano Giuntoli op zaterdag een update over de stand van zaken.

Over Mertens is hij kort maar krachtig: “We hebben Dries Mertens een aanbieding gedaan voor twee seizoenen en een netto salaris van tweeënhalf miljoen euro per jaar. Dat was een belangrijke aanbieding voor ons, maar hij heeft hem afgewezen.” Daarom lijkt de toekomst van de Rode Duivel elders te liggen…

Koulibaly heeft nog een contract tot medio 2023 in Napels en daarom is het eigenlijk verlengen óf verkopen: “Kalidou is een sleutelspeler voor ons. We hebben geen enkel bod op hem ontvangen. We hebben Kalidou zelf een aanbieding gedaan voor zes miljoen euro netto per jaar, plus een toekomstige rol in ons bestuur. Het is een gigantisch aanbod van zestig miljoen bruto in totaal voor Napoli, maar Kalidou verdient het allemaal.”

Juventus

“Wij hoefden Kalidou niet te vertellen dat we hem niet gaan verkopen aan Juventus”, aldus Giuntoli over de link met De Oude Dame, die in de Afrikaan de opvolger van Matthijs de Ligt zou zien. “Wij beschouwen Kalidou als onaantastbaar, hij is niet te koop.” Oefenmeester Luciano Spalletti doet nog een duit in het zakje: “We hebben een extra grote aanvoerdersband voor hem gemaakt, we willen dat hij blijft.”

TIP: Verdien 13 keer je inleg als Napoli de Scudetto wint!

Blijft Koulibaly?

  • Ik denk het wel
  • Nee…
64+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie