‘Jorrel Hato vlucht bij Ajax’

Foto: ‘Jorrel Hato vlucht bij Ajax’

Jorrel Hato heeft pas net zijn handtekening gezet onder een verlengd en verbeterd contract bij Ajax, maar alsnog zou hij ervoor kunnen kiezen om te vluchten uit de Johan Cruijff ArenA, waar de sfeer natuurlijk om te snijden is. Volgens de Italiaanse media heeft Napoli ‘sterke interesse’ in een deal.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Jorrel Hato kan naar Napoli’

Op de Italiaanse radio (One Station Radio) maakt journalist Luca Cerchione bekend dat de huidige nummer zeven van de Serie A Hato maar wat graag vast wil leggen. Hoe Napoli dat wil bewerkstelligen is onbekend, maar er moet wel wat gebeuren bij de club die nog niet zo heel lang geleden het kampioenschap van Italië pakte. Ook in Napels is het (net als in Amsterdam) namelijk kommer en kwel en dus valt er wel wat te verwachten van ‘rijkaard’ Aurelio De Laurentiis.

“Sokjes naar beneden, tape om de hand”

Naar aanleiding van De Klassieker (6-0 voor Feyenoord) werd Hato gefileerd door Marciano Vink op ESPN: “Het was zo naïef, het was eigenlijk niet om aan te gluren wat Ajax deed. We hebben Hato aan het begin enorm bewierookt, en hij deed het ook goed, maar zijn houding de laatste maanden… sokjes naar beneden, tape om de hand. Op een gegeven moment moet je als basisspeler van Ajax, na je debuut in Oranje, ook zo beoordeeld worden. Het oogt hautain, dat zit hem in kleine dingen.”

“De fouten die Hato nu bij het eerste maakt, had hij eigenlijk bij Jong Ajax moeten maken”, vervolgde de analyticus. “Maurice Steijn haalde hem bij het eerste, het ging allemaal crescendo, maar voor een jongen van achttien kan er ook een moment zijn waarop je op de bank plaatsneemt. Dat is er niet, dat is tekenend voor de mogelijkheden bij Ajax.”

Aangezien de jonge Ajacied sinds kort tot medio 2028 vastligt in de Johan Cruijff ArenA, moet er wél een fiks bedrag aan te pas komen om hem los te weken. De marktwaarde van Hato wordt geschat op een slordige 22 miljoen euro, maar dat is niet genoeg.

Zie jij dit gebeuren?

  • Ik wel
  • Ik niet
6465+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie