‘Driedubbeldeal: Giménez, Hancko én Timber’

Foto: ‘Driedubbeldeal: Giménez, Hancko én Timber’

Verschillende Feyenoorders zijn in de aankomende zomerwindow vermoedelijk ‘grof wild’ op de transfermarkt. En misschien maken drie van hen er wel een ‘schoolreisje’ van: Santiago Giménez, Dávid Hancko en Quinten Timber zouden namelijk dezelfde bestemming uit kunnen kiezen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Santiago Giménez, Dávid Hancko én Quinten Timber naar Napoli?

Volgens het medium La Gazzetta dello Sport wil Napoli de aanvaller, verdediger én middenvelder namelijk hebben. In het Stadio Diego Armando Maradona bereidt men zich immers voor op een heuse transformatie. Het huidige voetbalseizoen verloopt niet al te best voor i Partenopei, die hoogstwaarschijnlijk afscheid zullen nemen van een paar van hun grootverdieners, zoals Victor Osimhen en Khvicha Kvaratskhelia.

De Nigeriaan en de Georgiër kosten wel een flinke klap geld (allebei méér dan honderd miljoen euro) en dat betekent een goed gevulde oorlogskas voor aanwinsten, die volgens La Gazzetta dus uit Rotterdam moeten komen. Overigens wordt Timber door de roze sportkrant ook nog in verband gebracht met Arsenal, Tottenham Hotspur en Newcastle United.

Giménez en Napels

Over Giménez zei ‘transferexpert’ Gianluca Di Marzio onlangs al tegen SoccerNews.nl: “Napoli is echt in hem geïnteresseerd. Ze hebben hem al vaak gescout.” Maar… “We weten nog niet wie daar volgend seizoen voor de groep staat. Als Francesco Calzona zo doorgaat zou hij de man kunnen zijn, maar dan moet Napoli wel tot een akkoord komen met het nationale team van Slowakije. Wat zeker is, is dat de Giménez scouten. Ze zijn van hem onder de indruk, al hebben ze ook een oogje op Boniface van Bayer Leverkusen, die natuurlijk op Osimhen lijkt. Maar Boniface staat ook in de belangstelling van Juventus.”

Alle drie naar Napels?

  • Als ze genoeg betalen…
  • Sowieso niet
582+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie