Santiago Giménez kan ‘transfer des doods’ maken

Foto: Santiago Giménez kan ‘transfer des doods’ maken

If you can’t beat ’em, join ’em, luidt een in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten veel gebezigde gezegde, en Gianluca Di Marzio vertelt aan SoccerNews.nl dat die vlieger misschien wel opgaat voor Santiago Giménez. Die zou namelijk naar AS Roma kunnen verhuizen, al is Napoli serieuzer geïnteresseerd in een deal met de Mexicaan.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Santiago Giménez van Feyenoord naar AS Roma of Napoli?

Onlangs nog werd Feyenoord door Roma uit de Europa League gekegeld na een strafschoppenserie in het Stadio Olimpico, en ook in het seizoen 2022-2023 was dat het geval. Het wordt nog erger, want in het seizoen 2021-2022 verloren de Rotterdammers de Conference League-finale van de Romeinen, die toen nog aangevoerd werden door José Mourinho.

Terug naar Giménez, want die staat er dus klaarblijkelijk goed op bij Roma. Maar Napoli heeft nóg meer oren naar zijn komst, aldus Di Marzio. “Napoli is echt in hem geïnteresseerd”, zegt de Italiaan tegen SoccerNews.nl. “Ze hebben hem al vaak gescout.”

Toekomst is onzeker

Er is echter een ‘maar’: “We weten nog niet wie daar volgend seizoen voor de groep staat. Als Francesco Calzona zo doorgaat zou hij de man kunnen zijn, maar dan moet Napoli wel tot een akkoord komen met het nationale team van Slowakije. Wat zeker is, is dat de Giménez scouten. Ze zijn van hem onder de indruk, al hebben ze ook een oogje op Boniface van Bayer Leverkusen, die natuurlijk op Osimhen lijkt. Maar Boniface staat ook in de belangstelling van Juventus.”

Maar Roma kan dus ook een optie zijn, aldus Di Marzio: “Vooral als ze Champions League-voetbal halen. Ze moeten op zoek naar een nieuwe spits, want Lukaku blijft waarschijnlijk niet en ze hebben een partner nodig voor Dybala. Roma én Napoli zouden goede bestemmingen kunnen zijn voor Giménez.

Zie jij Giménez naar Roma gaan?

  • Ik wel
  • Ik niet
5586+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie