Vandaag Inside-tafel adviseert Koeman: “Kun je niet meer omheen”

Foto: Vandaag Inside-tafel adviseert Koeman: “Kun je niet meer omheen”

Bondscoach Ronald Koeman moet Teun Koopmeiners in ieder geval opnemen in zijn EK-selectie. Volgens de Vandaag Inside-tafel kan de keuzeheer van Oranje niet meer om de middenvelder van Atalanta Bergamo heen. Koopmeiners heeft dit seizoen grote indruk gemaakt op Johan Derksen, René van der Gijp en Helene Hendriks.

Vandaag Inside-tafel lyrisch over Koopmeiners en heeft advies voor Koeman

Derksen heeft zich verbaast over de ontwikkeling die Koopmeiners heeft doorgemaakt in Italië. “Hij heeft zich direct aangepast na zijn overstap van AZ naar Atalanta. Dat is voor mij een grote verrassing. Ik vond het een beetje een speler die de duels ontliep. Met een fluwelen techniek en een mooie trap. Ik dacht: als hij daar onder druk komt te staan, dan wil ik het nog weleens zien. Hij redt het moeiteloos.”

De Snor zegt echt onder de indruk te zijn. “Ik ben verbaasd en vol bewondering. Die jongen doet het écht goed. Je kunt niet zeggen dat het allemaal lullige wedstrijdjes zijn.” Hendriks voorziet een rol weggelegd voor Koopmeiners op het EK in Duitsland. “Hij is in de vorm van zijn leven, dus dat wordt leuk tijdens het EK. Daar kun je niet meer omheen.” Daar sluit Van der Gijp zich bij aan. “Natuurlijk niet.”

Hendriks verwacht dat Koopmeiners komende zomer een toptransfer gaat maken. “Elf doelpunten al (in de Serie A, red.)”, haakt Wilfred Genee erop in. “Juventus is geïnteresseerd hoorde ik en ze zouden veertig miljoen van Napoli hebben afgewezen.” Naast de Italiaanse interesse zou er ook belangstelling zijn vanuit Liverpool.

Moet Koopmeiners mee naar het EK?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
74+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie