Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Driessen voorspelt wie nog af gaan vallen uit voorselectie Oranje

Foto: Driessen voorspelt wie nog af gaan vallen uit voorselectie Oranje

Valentijn Driessen vindt dat bondscoach Ronald Koeman geen gekke keuzes heeft gemaakt betreft zijn voorselectie van het Nederlands elftal, richting het EK 2024. Dat vertelt hij in de podcast Kick Off van De Telegraaf.

Valentijn Driessen ziet geen gekke namen in voorselectie Oranje

“Als er andere namen zijn die zich nadrukkelijk in de kijker spelen, iedere week en op een hoog niveau, dan zal hij die echt wel selecteren. Maar die zijn er gewoon niet. Ik heb me helemaal niet verbaasd over deze selectie. Het enige waar ik me misschien over kan verbazen, is dat een aantal spelers langdurig geblesseerd is en zou je die niet willen zien voor je de definitieve selectie bekend maakt?”

Driessen noemt Noa Lang van PSV als voorbeeld. “Waarschijnlijk heeft de medische staf daar contact over gehad met PSV, dat het gewoon een no go wordt, het EK voor Noa Lang. Hetzelfde voor Jurriën Timber van Arsenal. Dat zijn jongens, kwalitatief horen die er gewoon bij. Als zij kans maken, al is het maar voor een wedstrijd in de tweede ronde, dan zou ik er met 26 man die je kunt selecteren over denken om ze toch mee te nemen.”

Wie gaan er nog afvallen uit voorselectie Nederlands elftal?

Wie moeten er volgens de journalist nog af gaan vallen uit de voorselectie? “Dan kom je al heel snel bij Ryan Gravenberch en een keeper, dan hoef je er daarna nog maar twee naar huis te sturen. Je kunt ook eventueel wat langer doorgaan met 28 man, want er gaan ongetwijfeld blessures vallen. Ook weet je niet hoe Frenkie de Jong er uiteindelijk uitkomt in de voorbereiding naar het EK en Marten de Roon is ook nog steeds ongewis. Als hij kan spelen, is dat een voordeel voor het Nederlands elftal, áls Frenkie de Jong speelt. Frenkie de Jong en Marten de Roon samen gaat heel goed, maar als ik hem de andere keren zie…”

Gravenberch gaat nog afvallen

  • Ja, denk ik wel
  • Nee, denk ik niet
1489+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie