Tragisch privénieuws over Wesley Sneijder

Foto: Tragisch privénieuws over Wesley Sneijder

De vader van Wesley Sneijder lijdt aan dezelfde vorm van kanker als waar zijn moeder vorig jaar op 59-jarige leeftijd is overleden. Dat meldt de voormalig profvoetballer in gesprek met het weekblad Privé.

Vader Wesley Sneijder lijdt aan zelfde vorm van kanker als wijlen moeder

Wesley mist zijn moeder Sylvia logischerwijs nog iedere dag. “Het is bijna een jaar geleden dat mijn moeder overleed. Dat blijft moeilijk, het gemis is nog steeds enorm. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk.”

Hij beidt zoveel mogelijk steun aan zijn vader, samen met zijn twee broers. “Maar helaas is ook hij ernstig ziek, hij heeft kanker. Een ongeneeslijke vorm, maar wel stabiel. Hopelijk blijft hij nog lang bij ons. Hij draagt de ziekte als een echte man, en dat sterkt ons als familie ook weer. Hij geniet van de goede momenten die hij heeft.”

Verder vertelt Wesley dat de band met Xess Xava erg goed is. “Dat is altijd zo geweest. Ik zoek hem met regelmatig op in Amerika, en soms komt Yo met hem naar Nederland.” Al het reizen is het hem meer dan waard. “Er is niks fijners dan dicht bij je kind te zijn. Uit ervaring weet ik hoe snel het leven kan gaan. Ik ben er trots op hoe ik dit samen met Yolanthe doe.”

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie