‘Terugkeer voor Daley Blind’

Foto: ‘Terugkeer voor Daley Blind’

Daley Blind is bezig aan de nadagen in zijn carrière, maar heeft al voor ogen wat hij na zijn actieve carrière wil gaan doen. De Girona-speler en oud-Ajacied wil graag verder in het trainersvak en lijkt daarmee zijn vader achterna te gaan. De linkspoot heeft het nog goed naar zijn zin in Spanje, maar opteert wel voor een terugkeer naar Nederland. Een rentree bij Ajax lijkt dan ook het meest voor de hand liggend.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Blind in verwachting en opteert voor terugkeer naar Nederland

De voetballer is bovendien samen met zijn vrouw Candy-rae Fleur in verwachting van een derde kind. Dat kondigde Fleur zaterdag aan in een bericht op Instagram. Blind en Fleur hebben al twee kinderen, een zoon Lowen Dace en een dochter Lemae Lourdes Fiore. De aangekondigde zwangerschap zou mogelijk een versnelde terugkeer naar Nederland kunnen betekenen.

In de Football Is Life-podcast vertelde Blind al graag terug te willen keren naar Nederland. Daarin vertelde de Oranje-international straks het trainersvak in te willen. “Ik ga er wel voor als het moment daar is. Je gaat eerst ontdekken van bij de jeugd. Als ik op een gegeven moment dat leuk vind, dan ga ik verder. Ik ga het niet doen als ik het niet leuk vind, maar hoe ik er nu over denk, wil ik die kant wel op.”

Blind liet weten het goed naar zijn zin te hebben in Spanje, maar er niet te willen blijven. “Het is goed vertoeven hier, maar ik blijf hier niet. Ik ga altijd terug naar Nederland.” De linkspoot heeft er nooit een geheim van gemaakt terug te willen keren naar Ajax om daar zijn carrière af te sluiten, maar heeft bij Girona nog wel een contract tot medio 2025. Wil Ajax de verdediger deze zomer terughalen, dan moet het hoogstwaarschijnlijk wel een afkoopsom neerleggen voor de 34-jarige Blind.

Moet Ajax Blind deze zomer proberen terug te halen?

  • Ja, dat zou een goede zet zijn
  • Nee, niet meer aan beginnen
1826+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie