‘Harde aanpak Ten Hag wordt niet gewaardeerd door de gehele selectie’

Foto: ‘Harde aanpak Ten Hag wordt niet gewaardeerd door de gehele selectie’

Sinds dat Erik ten Hag is aangesteld als manager van Manchester United heeft hij een aantal lastige beslissingen moeten maken. Vaak treedt de trainer hard op en worden spelers zonder blikken of blozen geschorst of uit de selectie gezet. De selectie van Manchester United zou verdeeld zijn over de manier waarop Ten Hag dit aanpakt.

Team moraal de prullenbak in

Op het moment dat een speler van Manchester United niet aan de eisen van Ten Hag voldoet of zich niet aan de regels houdt is de Nederlander hard in zijn beslissingen. Volgens The Daily Mail zorgt dit voor spanningen in de selectie. Verder maken de spelers zich zorgen over het moraal binnen de selectie.

Over het algemeen pakken de beslissingen van Ten Hag goed uit, maar volgens het Engelse medium zijn er nu een aantal spelers binnen Manchester United die geloven dat de keuzes van de Nederlander een negatieve invloed hebben op de samenhorigheid van het team. Het lijkt hierbij te gaan om de kwestie tussen Jadon Sancho en de 53-jarige trainer. De buitenspeler is door Ten Hag uit de selectie gezet nadat hij kritiek uitte op de keuzes van de trainer. Hier was de oud-trainer van Ajax niet van gediend en Sancho werd zonder pardon uit de selectie gezet. Doordat de Engelse aanvaller geen excuus wil maken blijft hij buiten de selectie en moet hij alleen trainen.

Het Engelse medium laat weten dat Aaron Wan-Bissaka goede vrienden is met Sancho en veel contact met hem heeft. Hij zou dan ook een van de spelers zijn die het niet eens is met de beslissingen van Ten Hag.

Stelt Ten Hag zich te hard op?

  • Ja, hij mag soms wat menselijker handelen
  • Nee, hij heeft gelijk
371+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie