Hancko ontevreden over Feyenoord: “Dit kan niet”

Foto: Hancko ontevreden over Feyenoord: “Dit kan niet”

Dávid Hancko leverde een belangrijke bijdrage aan het bereiken van de finale van de KNVB Beker. Na afloop stond hij ESPN te woord en ging hij uitgebreid in op het doelpunt dat hij tegen FC Groningen maakte.

Feyenoord in de problemen tegen FC Groningen

Feyenoord was donderdagavond de grote favoriet om de finale van de KNVB Beker te bereiken. Het trad aan tegen FC Groningen, uitkomend in de Keuken Kampioen Divisie. Eenvoudig ging het echter allerminst voor de Rotterdammers. Sterker nog: de bezoekers kwamen voor de theepauze op een voorsprong te staan.

De thuisploeg moest aan de bak en Arne Slot besloot in te grijpen. De hoofdtrainer zette Hancko op de linksbackpositie en dat bleek een gouden greep te zijn. Een voorzet van Calvin Stengs kwam namelijk bij de tweede paal terecht, waar de vleugelverdediger klaar stond om de gelijkmaker op het scorebord te zetten.

Hancko maakt het verschil in De Kuip

Voor Hancko was het onbegrijpelijk dat Feyenoord in de problemen terechtkwam. De verdediger miste vooral in de eerste helft het vuur in het team. “We startten niet zoals we hadden willen starten. We spelen de halve finale en kunnen dan niet zo’n eerste helft spelen. Dit is onze kans om iets speciaals te doen. Gelukkig scoorden we”, liet Hancko weten.

“Dat was een goede bal van Calvin. Ik wist dat hij hem daar zou geven. Ik kon hem maken. Ik ben er zo blij mee. Ik miste tegen AS Roma en ook in de competitie. Ik ben blij dat ik scoorde en dat zorgde ervoor dat we terug kwamen in de wedstrijd.” Op 21 april staat de finale in De Kuip op het programma, tegen NEC Nijmegen.

Is Hancko bezig aan zijn laatste maanden bij Feyenoord?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik denk het niet
202+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie