Gvardiol reageert op Messi-moment: ‘Hij is de beste aller tijden’

Foto: Gvardiol reageert op Messi-moment: ‘Hij is de beste aller tijden’

Josko Gvardiol was dit WK bij Kroatië één van de uitblinker. De verdediger liet een uitstekende indruk achter, maar liet zich desondanks in de halve finale tegen Argentinië in de luren leggen door Lionel Messi. Desondanks houdt Gvardiol er geen naar gevoel aan over.

De Kroaat werd na een lange sprint voorbij gespeeld door Messi, die vervolgens een prachtige assist afleverde op de 3-0 van Julián Álvarez. Tegenover Mundo Deportivo had Gvardiol alleen maar mooie woorden over voor de Argentijnse sterspeler. “Ik had al eens tegen Messi gespeeld, maar hij is een heel andere speler bij de nationale ploeg. Op een dag kan ik mijn kinderen vertellen dat ik tegen de beste speler aller tijden heb gespeeld.”

Leergierige Gvardiol

De talentvolle verdediger stelt er alleen maar van te kunnen leren. “Er is geen speler die geen fouten maakt, vooral niet als je op een verdedigende positie speelt. Fouten horen bij deze sport en zullen altijd gemaakt worden. Ik zal proberen om er zo weinig mogelijk te maken.”

De centrumverdediger maakt nog een goede kans op de prijs voor de Beste Jonge Speler op het WK, al wint Gvardiol liever een andere prijs. “Dat zou heel mooi zijn, maar het zou nog beter zijn om met een medaille naar huis te gaan.”

Moet Gvardiol de prijs krijgen voor Beste Jonge Speler?

  • Ja, hij heeft veel indruk gemaakt
  • Nee, ik zie liever een andere winnaar
141+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie