‘Nieuwe bestemming van Dumfries is bepaald’

Foto: ‘Nieuwe bestemming van Dumfries is bepaald’

Denzel Dumfries ziet een transfer naar Manchester United wel zitten. Naar verluidt geniet de Oranje-international interesse van meerdere Engelse club, maar ziet hij een stap naar de middenmoot niet zitten.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Denzel Dumfries (Internazionale) staat open voor een transfer naar Manchester United

Dat schrijft Gazetta dello Sport maandag. De bekende Italiaanse krant weet dat Dumfries er goed op staat in Engeland. Naast United zouden meerdere Premier League-clubs dingen naar de handtekening van de rechtervleugelverdediger van Internazionale. De 28-jarige Rotterdammer zou enkel met The Mancunians willen praten over een mogelijk dienstverband.

Of toch langer bij Inter?

Dumfries moet de Italiaanse kampioen tussen de 25 en 30 miljoen euro gaan opleveren. Hij ligt tot medio 2025 vast in het Giuseppe Meazza, een transfer komende zomer lijkt voor de hand te liggen. Inter wil nog verdienen aan Dumfries, die met de club geen akkoord wist te bereiken over contractverlenging. Toch valt een langer verblijf ook niet uit te sluiten: er zijn nog altijd gesprekken gaande en de Nederlander hoeft niet per se weg.

Vanuit Engeland is de aankomende transferzomer van United dagelijks onderwerp van gesprek. Mede door de invloed van het nieuwe bestuur verwacht de media een grote schoonmaak van de selectie. Ondanks vele dure transfers de laatste jaren presteert de topclub elke keer ondermaats. Momenteel staat de ploeg van Erik ten Hag slechts achtste op de ranglijst, door een overwinning maandagavond op Crystal Palace kan het wel twee plekken opschuiven. Of Dumfries naar United komt hangt volgens de berichtgeving ook af van het wel of niet aanblijven van Ten Hag.

Dumfries naar United?

  • Ja, mooi!
  • Nee, moet ie niet doen
404+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie