Grote twijfel Villarreal over inzetbaar Danjuma tegen Liverpool

Foto: Grote twijfel Villarreal over inzetbaar Danjuma tegen Liverpool

Het is nog maar de vraag of Arnaut Danjuma dinsdag de return van de halve finale Champions League tegen Liverpool kan spelen. De Nederlandse aanvaller van Villarreal kampt met een spierblessure.

Vorige week stond Danjuma aan de aftrap op Anfield en werd in de slotfase gewisseld voor Paco Alcácer. De Oranje-international was vervolgens afwezig tijdens het LaLiga-duel met Alavés. Dinsdag komt mogelijk te vroeg voor Danjuma. “Hij heeft last van een spierblessure en trainde vandaag niet mee”, liet trainer Unai Emery maandag weten zijn de persbabbel.

Twijfelgevallen

Pas op de wedstrijddag wordt bepaald of Danjuma klaar is om te spelen. Ook Gerard Moreno is een twijfelgeval voor de return. Zo mist Villarreal mogelijk de nodige aanvallende stootkracht om de 2-0 achterstand goed te maken. “Duizenden mensen zullen achter ons staan en wij willen de finale bereiken. Met de halve finale zijn we niet tevreden.”

In Liverpool hadden de Spanjaarden wel heel weinig in te brengen. Zo loste het geen enkel schot op doel. “Verdedigend stond het prima, maar in de komende wedstrijd moeten we meer ons eigen spel gaan spelen. Als morgen een speler van Liverpool de Man of the Match is, dan liggen we eruit. Zo niet, dan maken we nog kans”, stelde de oefenmeester.

TIP: Liefst 4.70x je inzet bij winst voor Villarreal. Pak daarnaast €250 bonus op Circus!

Maakt Villarreal nog een serieuze kans?

  • Ja zeker wel
  • Nee, het is gedaan
14+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie