Droomtransfer Gakpo afgerond: “Dit is een fantastische club voor mij”

Foto: Droomtransfer Gakpo afgerond: “Dit is een fantastische club voor mij”

Cody Gakpo is officieel speler van Liverpool. Woensdagavond bevestigde de Engelse grootmacht de transfer van de Oranje-international, die overkomt van PSV. Gakpo reageerde direct op zijn droomtransfer.

Gakpo werd afgelopen zomer al stevig gelinkt aan een move naar de Premier League. Toen leek vooral Manchester United concreet, deze winter was het echter Liverpool dat doorpakte. Na een uitstekende eerste seizoenshelft bij PSV en een dito WK voor Oranje, kwam het nu wel tot een move. Liverpool betaalt een bedrag dat kan oplopen tot zo’n vijftig miljoen euro voor de 23-jarige Eindhovenaar.

“Ik voel me goed, ik ben echt blij om hier te zijn. Ik kijk ernaar uit om te beginnen met trainen en spelen voor deze geweldige club. Dit is een fantastische club voor mij om te proberen het beste van mezelf te laten zien, om het team te helpen om nog meer mooie momenten mee te maken dan ze in de voorbije jaren al gehad hebben”, zegt Gakpo op de website van Liverpool. In een video op het clubkanaal is te zien dat Gakpo welkom wordt geheten door manager Jürgen Klopp, die een stevige knuffel geeft.

“Ik kan niet wachten”

“Voor mij persoonlijk is het denk ik ook goed om me hier te ontwikkelen, er zijn hier veel geweldige spelers van wie ik een hoop kan leren. Ik kijk ernaar uit om op Anfield te spelen. Ik heb veel goeds over het stadion gehoord, over de sfeer. Ik kan niet wachten. Het is natuurlijk mijn doel om zo veel mogelijk te winnen als team. Om goed te presteren, om de wereld te tonen wat wij als team kunnen doen en wat ik als speler kan doen. Ik wil me ieder jaar verbeteren”, besloot Gakpo.

25+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie