‘Dramatische voorbereiding PSV: Bosz vreest voor Feyenoord’

Foto: ‘Dramatische voorbereiding PSV: Bosz vreest voor Feyenoord’

PSV speelt aankomend weekend een cruciale wedstrijd tegen Feyenoord. Hoofdtrainer Peter Bosz moet het dan mogelijk stellen zonder Joey Veerman, zo meldt Voetbal International donderdagavond.

Blessure Veerman op trainingsveld PSV

De Eindhovenaren krijgen zondagmiddag in eigen huis een ideale mogelijkheid om de landstitel zo goed als zeker veilig te stellen. Waar de voorsprong op Feyenoord in het klassement na 23 speelronden 10 punten is, kan dit aantal na dit weekend verder zijn opgelopen. Bij een nederlaag zou het voor de bezoekers vrijwel onmogelijk worden om nog kampioen te worden.

Bosz wil dan ook met een zo sterk mogelijk elftal aan de start verschijnen. Naar verluidt lijken die voorbereidingen in duigen te vallen. Veerman raakte deze week namelijk geblesseerd op het trainingsveld en binnen de technische en medische staf zouden er grote twijfels bestaan of de middenvelder tegen Feyenoord wel inzetbaar is.

Problemen in aanloop naar Feyenoord-thuis

Het zou een grote aderlating voor PSV zijn. Een aantal weken geleden moest het Veerman nog missen wegens een kuitblessure en kwam de bijdrage van de uitblinker nog maar eens aan het licht. PSV had opeens grote moeite om wedstrijden te domineren, verloor punten in de Nederlandse competitie en werd uitgeschakeld in de KNVB Beker.

Voor PSV is er dan ook een noodzaak om Veerman op tijd op te lappen, mits de mogelijkheid daartoe aanwezig is. Aangezien het medium niet weet te melden om welke blessure het gaat en hoe zwaar deze is, moeten de supporters voorlopig afwachten. Zeker is wel dat Bosz de komende nachten niet lekker zal slapen en dat de medische staf overuren zal draaien.

Is Veerman onmisbaar voor PSV?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
1586+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie