‘Belangrijke gesprekken Ajax donderdag met West Ham’

Foto: ‘Belangrijke gesprekken Ajax donderdag met West Ham’

West Ham United wil doorpakken in de strijd om Mohammed Kudus. The Hammers zouden donderdag nieuwe gesprekken voeren met de clubleiding van Ajax.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

De Londenaren willen Kudus snel vastleggen

Interesse uit de Premier League is zeker niet nieuw voor de 23-jarige Ghanees. Hij was recent dichtbij een transfer naar Brighton & Hove Albion, terwijl Kudus eerder ook al in verband werd gebracht met grotere Engelse clubs. Waar Ajax en Brighton een principe-akkoord vonden over een transfersom van veertig miljoen euro, lukte het de international niet om er persoonlijk uit te komen met The Seagulls. Ajax gaf daarvoor een ultimatum van 48 uur, dat overschreden werd. Het is nog maar de vraag of ze meewerken aan een transfer van de sterkhouder.

Opvolger van gewilde Paquetá

West Ham is echter gebrand om er uit te komen met de Nederlandse grootmacht en Kudus, meldt Santi Aouna van Foot Mercato. De contacten zijn goed onderling door de transfer van Edson Álvarez, terwijl Ajax in het verleden Sébastien Haller overnam van de Londenaren. De winnaar van de Conference League wil snel zaken doen aangezien smaakmaker Lucas Paquetá op weg lijkt naar Manchester City. In Kudus ziet West Ham de ideale opvolger.

Vooralsnog is Kudus gewoon speler van Ajax. Maurice Steijn heeft eerder al aangegeven gewoon gebruik te maken van de aanvaller annex middenvelder, zo lang hij in Amsterdam bivakkeert. Bij de seizoensopening tegen Heracles Almelo (4-1) had Kudus een belangrijke rol met de 2-1 een kwartier voor tijd.

West Ham een mooie club voor Kudus?

  • Echt wel
  • Nee, hij moet mikken op hoger
581+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie