‘Lionel Messi zit vast in nachtmerrie’

Foto: ‘Lionel Messi zit vast in nachtmerrie’

Wat is er toch aan de hand met Lionel Messi? Hij komt maar niet uit de verf bij zijn ‘nieuwe’ werkgever Paris Saint-Germain en gisteren speelde de Argentijnse superster en regerend Ballon d’Or-winnaar wéér een bijrol tegen AS Monaco (2-0).

L’Équipe geeft de aanvaller op maandag een 4 voor de moeite en constateert dat hij ‘verdwaald over het veld liep’. Slechts één speler scoort lager dan Messi, Georginio Wijnaldum, met een 3…

Oefenmeester Mauricio Pochettino toonde zich al kritisch na het laatste fluitsignaal: “Ik ben qua resultaat tevreden, maar het spel kan nog veel beter. We maken kleine stapjes. We zijn een heel sterk team met speciale kwaliteiten, maar om geweldige dingen te bereiken moeten we echt stappen maken. Het ideale scenario is om negentig minuten te domineren. Dat is onze uitdaging.”

‘Géén neptranen’

Thierry Henry, die kortstondig met Messi samenspeelde bij FC Barcelona, merkt op dat Messi het zwaar heeft in de Ligue 1. Daar heeft de Arsenal-legende echter wel een verklaring voor… in gesprek met GQ vertelt hij: “Wanneer je een plek verlaat waar je op jonge leeftijd heel lang bent geweest, waarvan je nooit had gedacht dat je die zou verlaten, vraagt ​​dat emotioneel veel van je.”

“Je zag dat hij huilde toen hij wegging, dat waren geen neptranen”, vervolgt de Franse oud-voetballer. “Het kost tijd om je aan te passen, zelfs als je Messi bent. Ik geloof dat hij het zal omdraaien. Ik heb vertrouwen in hem. Ik ervaarde hetzelfde toen ik Arsenal verliet om naar Barcelona te gaan. Ik had nooit gedacht dat ik Arsenal zou verlaten. Ik zat na mijn transfer naar Barça bij een geweldige club, in een geweldige stad, maar het kostte echt even tijd om mijn vertrek te verwerken.”

Verdien 7 keer je inleg als Messi Ligue 1-topscorer wordt!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Komt dit nog goed?

  • Dat denk ik wel
  • Nou…
558+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie