Twentse uithaal naar Slot, Van Hanegem en Feyenoord: ‘Slechte verliezer’

Foto: Twentse uithaal naar Slot, Van Hanegem en Feyenoord: ‘Slechte verliezer’

Leon ten Voorde, journalist van de TC Tubantia, vindt het onzinnig dat Rotterdam en omstreken boos is op FC Twente en scheidsrechter Dennis Higler na de 2-1 nederlaag in de Grolsch Veste.

‘Higler niet partijdig, maar gewoon twee kanten op slecht’

Ook Willem van Hanegem krijgt er van langs bij de clubwatcher van Twente. “Hij zette Twente een beetje neer als het Getafe van Nederland. Dat het een heel vervelende ploeg is, de spelers bij het minste of geringste op de grond lagen te rollenbollen, tijdrekken. Was dat echt zo extreem? Totaal niet. Dit is toch echt ontzettend klein. Willem, wat een slechte verliezer zeg.”

“Twente heeft er gewoon alles aan gedaan om die wedstrijd over de streep te trekken. Waren zij nou echt zoveel vervelender dan Feyenoord? Timber geeft Sampsted gewoon een enorme beuk voor z’n harses, wat de VAR niet heeft gezien omdat de camera er niet op stond. Pröpper had inderdaad een tweede gele kaart kunnen krijgen, maar de eerste sloeg helemaal nergens op. Ik weet nog steeds niet waarvoor hij een gele kaart kreeg. Voor tijdtrekken?”

Higler

Ten Voorde haalt verder uit naar scheidsrechter Higler. “Hij was echt vreselijk. Die was vreselijk naar beide ploegen toe. Echt heel erg slecht. Hij strooide met gele kaarten en Twente kreeg bij het minste of geringste een gele kaart.” Toch vinden veel Feyenoord-fans dat het allemaal de schuld van Higler is dat de club verloor. “Dan denk ik: kom op jongens, je wil toch een grote club zijn?”

Slot

Tot slot richt de journalist zich tot Arne Slot. “Slot is een geweldige trainer, maar als ik hem langs de lijn zie als het even tegenzit… Zó vervelend. Cynisch klappen naar de scheidsrechter. Na afloop wordt hij weer wat redelijker, maar zegt dan: jullie moeten maar opschrijven wat jullie van de scheidsrechter vonden. Dat heeft hij niet nodig.”

Eens met Ten Voorde?

  • Ja
  • Nee
920+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie