‘Schmidt wil dubbelslag slaan met PSV-tweetal’

Foto: ‘Schmidt wil dubbelslag slaan met PSV-tweetal’

Het lijkt erop dat Roger Schmidt niet als enige van PSV naar Benfica vertrekt. Maakten Portugese media eerder al melding van een mogelijk vertrek van Mario Götze naar Benfica, daar lijkt Ibrahim Sangaré ook nadrukkelijk in beeld te zijn voor een transfer naar de Portugese topclub.

A Bola meldt dat Schmidt in Sangaré het perfecte verbindingsstuk ziet op het middenveld. Het medium meldt dat Benfica al in gesprek zou zijn met PSV over een mogelijke transfer van de balafpakker. Eerder al meldde het Eindhovens Dagblad dat PSV rekening houdt met een vertrek van de fysiek sterke middenvelder. Wel moet de koper een flink bedrag neertellen voor Sangaré, de Ivoriaan moet 25 tot dertig miljoen opleveren. 

Interesse voor Götze

Ook Götze werd al in verband gebracht met een transfer naar Benfica, maar is een stuk goedkoper om op te halen. De middenvelder kan voor een gelimiteerde transfersom van drie tot vier miljoen euro vertrekken uit Eindhoven. Overigens hoopt PSV de spelmaker juist binnenboord te houden. Naast de interesse van Benfica geniet Götze ook belangstelling vanuit de Verenigde Staten. 

Naast de twee PSV-spelers heeft Schmidt ook zijn zinnen gezet op een nieuwe doelman. Stefan Ortega, nu nog doelman van Arminia Bielefeld, moet komende zomer ook de overstap maken naar Portugal. De keeper was eerder ook al in beeld bij PSV, maar een transfer bleek niet haalbaar voor de Eindhovenaren.

TIP: Wint PSV bij Feyenoord? Pak 2.75 keer je inzet!

Moet PSV Sangare verkopen aan Benfica?

  • Ja
  • Nee
241+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie