Sampdoria woest na verwijten Ihattaren: “Onzin, grote leugens”

Foto: Sampdoria woest na verwijten Ihattaren: “Onzin, grote leugens”

Het moddergooien tussen Mohamed Ihattaren en Sampdoria is begonnen. De creatieveling liet in een interview met De Telegraaf weten zich geen moment thuis te hebben gevoeld bij de Serie A-club en kwam met meerdere verwijten. In Genoa is men hier niet blij mee en de voorzitter zegt dat de Utrechter liegt.

“Ik kreeg geen salaris, niets werd geregeld, geen bankrekening of verzekering. Toen heb ik voor mezelf gekozen, mezelf in bescherming genomen en ben vertrokken. Het vertrouwen was weg”, zei Ihattaren onder meer. Een terugkeer naar Samp lijkt zo helemaal onmogelijk geworden. Zijn werkgever Juventus wil de oud-jeugdinternational voor de komende anderhalf jaar stallen bij FC Utrecht. Samen met Gerald Vanenburg werkte Ihattaren nu in Nederland aan een succesvolle rentree.

“Bij elkaar gelogen”

Deze woorden van de 19-jarige aanvallende middenvelder zijn bij Marco Lanna, de nieuwe voorzitter van Sampdoria, in het verkeerde keelgat geschoten. “Dit is allemaal onzin, het zijn grote leugens”, reageert hij fel op een persconferentie. “Het hele interview is bij elkaar gelogen. Iedereen hier bij Sampdoria zegt dat er niks van klopt.” 

Volgens Lanna is zo’n beetje het enige dat klopt aan het verhaal, dat Ihattaren geen geld ontving. De preses vond dat niet meer dan terecht. “Hij is zomaar weggegaan en daarom konden wij hem een boete opleggen. We hebben besloten om dat niet te doen, maar dat betekent wel dat we hem geen salaris hoeven te betalen tot eind januari. Dat is de deal, afgesproken met zijn advocaten.”

Vliegt Sampdoria uit de Serie A? Bij een inzet van €100 pak je liefst €900!

Denk jij dat Ihattaren liegt?

  • Ja
  • Nee
301+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie