OFFICIEEL: FC Twente beloont jeugdexponent met nieuw contract tot 2020

Soccernews

Peet Bijen heeft zijn contract bij FC Twente verlengd. De nieuwe verbintenis van de 21-jarige verdediger loopt tot medio 2020. Bijen tekende woensdagmiddag in De Grolsch Veste zijn nieuwe contract in het bijzijn van Jan van Halst. Dat meldt de club via de officiële kanalen.

“Het nieuwe contract geeft een goed gevoel en vertrouwen”, vertelt de jonge voetballer op de clubwebsite. “Het is mooi om te zien dat de prestaties van het elftal en mijn eigen prestaties dit jaar samengaan. Vorig jaar heb ik aan het niveau mogen ruiken en dat was voor mij een goede ervaring. Het werd een seizoen met vallen en opstaan. Deze zomer hebben we met het team een frisse start gemaakt en zo voel ik dat persoonlijk ook. Wanneer je als 11-jarige speler uit Hengelo naar FC Twente komt, hoop je uiteindelijk het eerste elftal te halen. Dan is het ongelooflijk mooi als dat lukt en je ook van waarde kan zijn voor de ploeg.”

Manager Algemene zaken, Jan van Halst, is erg content met het nieuwe contract voor Bijen. “Peet heeft zich als jeugdspeler vanuit de Voetbalacademie op krachtige wijze in het eerste elftal gespeeld”, aldus Van Halst. “Hij heeft zich het afgelopen jaar, in een moeilijke periode voor het team, ontwikkeld tot een volwassen speler. Het zegt al genoeg dat hij dit seizoen nog geen minuut heeft gemist. We zijn blij dat we hem voor langere tijd hebben weten te binden, ook omdat we denken dat er bij Peet absoluut nog rek inzit.”

Goede ontwikkeling voor FC Twente?

  • Ja
  • Nee
8+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie