Nu al nieuwe club voor Fraser? ‘Ideale plek om te rehabiliteren’

Foto: Nu al nieuwe club voor Fraser? ‘Ideale plek om te rehabiliteren’

Henk Fraser nam vorige week (gedwongen) afscheid van FC Utrecht nadat zijn situatie wegens een incident met Amin Younes op de training onhoudbaar was geworden. Tot verdriet bij Ronald Waterreus.

“Het deed me een beetje pijn, moet ik zeggen, de wijze waarop Henk afgelopen dagen door het stof ging”, schrijft Waterreus in zijn column voor De Limburger. “Vooropgesteld: dat FC Utrecht van hem af wilde, is volkomen logisch. In twintig jaar profvoetbal heb ik het nog nooit meegemaakt dat een trainer een speler naar de keel vloog, hoe irritant of kwetsend zo’n speler ook geweest moge zijn.”

“Dat neemt alleen niet weg dat ik meevoel met Henk. Ik ken hem al sinds onze gezamenlijke tijd bij Roda JC. Zelden heb ik een collega meegemaakt die zo gepassioneerd was als hij. Om nog maar te zwijgen over hoe hij als mens in elkaar steekt. Henk is oprecht een fijne kerel, die ook nog eens veel kennis van het spelletje heeft. Het kan geen toeval zijn dat hij het als hoofdtrainer overal goed heeft gedaan.”

Roda JC

De oud-goalie weet al wat de volgende bestemming van Fraser zou moeten zijn. “Ik weet dat Henk gek is op Zuid-Limburg, de plek waar een aantal van zijn kinderen geboren is. Ik weet dat hij vaak heeft geroepen dat hij ooit nog eens terug wil naar onze mooie provincie.” Bij Roda JC vertrok deze week Jurgen Streppel nog. “Ik zou vandaag nog Henk bellen. De relatieve luwte van de Eerste Divisie is voor hem namelijk de ideale plek om zich te rehabiliteren. En Roda zou met Henk ook nog eens een toptrainer in huis halen.”

Gaat Utrecht verliezen van Feyenoord?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Roda moet voor Fraser gaan

  • Eens
  • Oneens
4700+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie