Kluivert krijgt volop lof na heldenrol: “Hij was bij alle momenten betrokken”

Foto: Kluivert krijgt volop lof na heldenrol: “Hij was bij alle momenten betrokken”

Valencia verkeert in zwaar weer in de Spaanse competitie, maar kon gisteren door de 1-0 zege op Osasuna eindelijk weer eens juichen. Justin Kluivert besliste het treffen, wat hem veel lof opleverde in de media.

Kluivert scoorde in de 74ste minuut via een fraai geplaatst schot. “De beste speler van de wedstrij, oordeelde AS enthousiast. “Hij was bij alle momenten betrokken en maakte het winnende doelpunt.”

El Desmarque was eveneens zeer te spreken over het spel van de Amsterdammer, en gaf hem zelfs een 9. “Hij is dynamisch en zorgt voor diepte. Hij is als een op hol geslagen paard dat voor gevaar zorgt zodra hij in het spel betrokken wordt. Bovendien werkte hij zich een slag in de rondte in verdedigend opzicht. In minuut 74 maakte hij een geweldig doelpunt dat uitbundig werd gevierd in Mestalla.”

Gunstige trainerswissel

Het lokale Las Provincias stelt dat de trainerswissel goed uitpakt voor Kluivert. Gennaro Gattuso werd vorige maand ontslagen, in zijn plaats kwam clubicoon Rubén Baraja. “Zijn komst heeft het leven van Kluivert veranderd. De Italiaan gaf de Nederlander ook wel speeltijd, maar hoewel hij scoorde en uitstekende acties maakte kreeg hij ook vreemde signalen.” De heetgebakerde Italiaan sprak onder meer uit dat Kluivert meer voor het voetbal moest leven en dat een paar leuke acties per wedstrijd niet voldoende zijn.

Valencia bezet momenteel slechts de zestiende plaats in LaLiga. Wanneer de concurrenten onder Los Che nog punten pakken deze speelronde, zal de ploeg van Baraja weer wat gaan zakken.

Stunt Valencia bij Atlético?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

4+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie