Heracles slaat grote slag, gelijkspel voor Kuyt

Foto: Heracles slaat grote slag, gelijkspel voor Kuyt

Heracles Almelo blijft de fiere nummer één van de Keuken Kampioen Divisie. Het elftal van John Lammers wist vrijdagavond eenvoudig te winnen van FC Eindhoven.

De Eindhovenaren hebben dit seizoen andermaal de smaak te pakken. De manschappen van Rob Penders begonnen de avond als nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie, maar in Almelo had men weinig in de melk te brokkelen. Justin Hoogma en Mateo Les zorgden al voor rust voor een 2-0 voorsprong voor de Heraclieden.

Na ruim een uur besliste Heracles de confrontatie met Eindhoven. Marco Rente tekende voor de 3-0. Een prachtig resultaat voor Heracles, dat daarmee ook meteen een voorlopige kloof slaat met de derde positie (zes punten).

Dompers voor ADO en Roda

ADO Den Haag is er niet in geslaagd om te winnen van De Graafschap: 2-2. Jordy Wehrmann bracht de ploeg van Dirk Kuyt nog wel aan de leiding in eigen huis, maar een dubbelslag van Basal Onal bleek een totale ommekeer in de wedstrijd. De ADO-invallers eisten daarna een hoofdrol op. Silvinho Esajas maakte gelijk, waar Mario Bilate rood zag na een stevige tackle.

Roda JC Kerkrade beleefde ondertussen een dramatische avond. De Limburgers verloren roemloos bij TOP Oss: 3-0. Roshon van Eijma zorgde voor de 1-0, waar invaller Jearl Margaritha tweemaal wist te scoren.

Willem II niet langs Almere

Willem II heeft genoegen moeten nemen met een 1-1 gelijkspel tegen Almere City FC. De wedstrijd lag enige tijd stil vanwege wangedrag op de tribunes, nadat Jeredy Hilterman de bezoekers op voorsprong had gezet. Willem II zag daarna meerdere goals afgekeurd worden, maar Jeremy Bokila bezorgde de Tilburgers toch nog een punt.

Gaat Heracles de KKD-titel pakken?

  • Ja
  • Nee
56+ Votes

Willem II
NAC Breda
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 6 december 2022 04:38.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie