“Heb inderdaad geprobeerd Davy Pröpper hierheen te lokken”

Foto: “Heb inderdaad geprobeerd Davy Pröpper hierheen te lokken”

Davy Pröpper traint nog altijd mee bij Vitesse. De middenvelder is er nog niet over uit of hij de kicksen weer van de wilgen gaat halen, nadat hij een jaar geleden stopte als profvoetballer, bij PSV.

Broer Robin Pröpper heeft in de afgelopen weken nog geprobeerd hem te verleiden tot een dienstverband bij FC Twente, zo vertelt de captain van de Tukkers lachend tijdens de nieuwjaarsreceptie in Enschede. “Ik heb hem wel hier naar toe proberen te lokken, ja. Dat klopt. Maar dat is niet gelukt.”

Robin weet nog niet waar zijn broer aan de slag gaat. “Hij weet het zelf nog niet. Hij koos ervoor om te stoppen en dat heeft hij niet voor niets gedaan. Hij traint inderdaad nog steeds mee bij Vitesse. Voetballen vindt hij nog steeds ontzettend leuk, daardoor is hij ook weer begonnen. Hij moet echter nu de beslissing maken óf hij verder wil en wáár hij verder wil. Het boek is inderdaad nog niet gesloten, anders zou hij niet meetrainen.”

Cocu: ‘De bal ligt bij Davy’

Trainer Phillipp Cocu van Vitesse zei onlangs al dat ‘de bal bij Davy ligt’. “Hij traint lekker mee. Hij wordt steeds fitter. Hij voelt zich beter, dat merk je wel. We hebben geen deadline afgesproken. Dat is aan Davy zelf. Maar ik kan me voorstellen dat op een gegeven moment dat gevoel wel weer terugkomt.”

PSV Eindhoven
Vitesse
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 januari 2023 19:58.

Denk jij dat Pröpper weer gaat beginnen met voetballen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
168+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie