Veerman geniet: ‘Laten zien dat we de beste ploeg van Nederland zijn’

Foto: Veerman geniet: ‘Laten zien dat we de beste ploeg van Nederland zijn’

Joey Veerman genoot volop tijdens de 0-8 overwinning van PSV op sc Heerenveen. De middenvelder spreekt van de beste wedstrijd van het seizoen en trekt de conclusie dat PSV de terechte kampioen is. “We hebben vandaag weer bewezen dat we de beste ploeg van Nederland zijn”, zei de PSV’er op de persconferentie na afloop.

Reactie Joey Veerman na Heerenveen – PSV

Hoewel er volgens Veerman aardig wat druk op de wedstrijd stond, werd al snel duidelijk dat PSV een maatje te groot was voor Heerenveen. “Die druk hebben we goed omgezet in hoe we speelden. We wilden goed beginnen en schoten uit de startblokken”, aldus de Volendammer, die met plezier op het veld stond. “We waren gewoon super goed. Ik moet zeggen dat het echt genieten was op het veld. Als je ziet hoe wij de goals maken en aan het einde van het seizoen nog even de beste wedstrijd tot nu toe eruit persen. Het was echt heerlijk om te voetballen, ondanks de kou.”

Veerman blaast tussen de vragen door eens in zijn handen om wat op te warmen. Het tijdelijk staken van de wedstrijd hielp niet mee voor de lichaamstemperatuur. “Het was heel erg koud en minder leuk dat we moesten wachten. De rook ging niet heel snel weg en we moesten nog één minuut doorspelen. Dat was vervelend en had niet gemoeten.”

Het kon de pret niet drukken. PSV mocht zich na de grootste overwinning van het seizoen officieus kampioen noemen. Wat gaat er vanavond gebeuren? “Dat weet ik niet. Ik ben nog nooit kampioen geworden, dus ik ben benieuwd. Ik laat het op me afkomen. Ik denk dat het mega wordt.” De titel wordt officieel binnengehaald als Feyenoord punten verspeelt tegen Go Ahead Eagles. “Je weet dat het nu dichtbij komt. Leuk als het vanavond gebeurt, maar anders gebeurt het volgende week wel. We hebben vandaag weer bewezen dat we de beste ploeg van Nederland zijn.”

Is dit PSV de beste ploeg van Nederland?

  • Ja, lijkt me duidelijk.
  • Nee, vind ik niet.
125+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie