‘Opvolger Arne Slot bij Feyenoord al bekend’

Foto: ‘Opvolger Arne Slot bij Feyenoord al bekend’

Liverpool heeft een lijntje uitgegooid naar Arne Slot en dat betekent dat het ‘vrouwen en kinderen eerst’ is bij Feyenoord. Volgens De Telegraaf hebben de Rotterdammers echter al een opvolger op het oog. De Telegraaf meldt (tussen neus en lippen door) dat FC Twente-trainer Joseph Oosting favoriet is in De Kuip.

Joseph Oosting naar Feyenoord?

Het dagblad schrijft op woensdagochtend allereerst dat The Reds diep in de buidel zullen moeten tasten voor Slot: “Feyenoord zal net als een jaar geleden een miljoenenbedrag als afkoopsom eisen als Liverpool Arne Slot wil ophalen in De Kuip. De Rotterdamse club is sinds 24 uur op de hoogte van de zeer serieuze interesse – Slot is de belangrijkste kandidaat om Jürgen Klopp op te volgen – en is trots op wat de coach bij Feyenoord heeft gepresteerd in de voorbije drie seizoenen. Maar dat wil niet zeggen dat Slot zich gratis op Anfield mag presenteren.”

Vervolgens wordt er teruggeblikt op hoe de situatie er voorafgaand aan het huidige voetbalseizoen uitzag: “Voor Feyenoord, dat FC Twente-trainer Joseph Oosting als een van de mogelijke vervangers op de radar heeft, en zijn hoofdcoach doet zich exact dezelfde situatie voor als een jaar geleden na het binnenhalen van zijn eerste hoofdprijs.”

15 miljoen euro

Toen lukte het men in Rotterdam-Zuid om Slot voor de club te behouden: “De topmannen bij Feyenoord wilden hem niet voor vijf of tien miljoen euro kwijt aan een Premier League-club. Leeds United werd weggestuurd met hun afkoopsom van vijf miljoen euro en Tottenham hoefde niet te komen praten als er minder dan vijftien miljoen euro op tafel kwam.” Volgens De Telegraaf is dat het bedrag dat ook in het hier en nu betaald moet worden om Slot los te weken.

Oosting een goede opvolger?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
4537+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie