Van den Brom stelt keiharde eis aan Vitesse-terugkeer

Foto: Van den Brom stelt keiharde eis aan Vitesse-terugkeer

John van den Brom is hard op weg om de nieuwe trainer te worden van Vitesse. De oefenmeester wil graag terugkeren bij zijn oude liefde, maar stelt wel een harde voorwaarde. Van den Brom is namelijk absoluut niet van plan om voor spek en bonen mee te doen in de Keuken Kampioen Divisie.

Van den Brom wil met Vitesse strijden voor directe Eredivisie-terugkeer

Van den Brom gaf al meerdere keren aan terug te willen keren bij Vitesse, maar geeft nu in gesprek met het Algemeen Dagblad aan wel een keiharde eis te hebben. “Ik wil meteen terug naar de Eredivisie. Dat is een harde eis.” De oefenmeester wil geen half werk. “Daarvoor moet alles in het werk worden gesteld. Er moet een nieuwe selectie worden neergezet. Een staf. Een technisch manager. Dat moet allemaal samen kloppen. Ik ben een teamspeler. Er moet hier een team komen te staan.”

Vitesse-directeur Edwin Reijntjes was eerder echter veel minder optimistisch gestemd en vertelde dat de Arnhemmers financieel gezien een pas op de plaats moeten maken. Reijntjes gaat dan ook eerder uit van plek vijf tot en met acht voor Vitesse komend seizoen. Van den Brom zegt daar niet mee akkoord te gaan. “Die uitgangspositie strookt niet met mijn ambities. Ik kom niet voor een bijrol in de Eerste Divisie. Er moet echt perspectief zijn om in één jaar terug te keren naar de Eredivisie. Anders heeft het geen nut.”

Van den Brom, die onder ook werkte voor AZ, FC Utrecht en ADO Den Haag weet dat er een hoop moet gebeuren, gezien de spelersgroep helemaal uit elkaar valt. “Er moet dus snel een organisatie staan, die zaken kan aanpakken. De vooruitzichten zijn goed, maar dit is nog zeker geen gelopen koers.”

Is Van den Brom de juiste man voor Vitesse?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
312+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie