Goed nieuws Tévez: uit ziekenhuis ontslagen, nu alweer op trainingsveld

Foto: Goed nieuws Tévez: uit ziekenhuis ontslagen, nu alweer op trainingsveld

Carlos Tévez is dinsdag met spoed naar een ziekenhuis in Argentinië overgebracht, nadat de huidig hoofdtrainer van Independiente last kreeg van pijn in de borst. Volgens zijn werkgever maakt de oud-speler van onder meer Manchester United en Manchester City het naar omstandigheden weer goed.

Tévez opgenomen in ziekenhuis, situatie stabiel

De veertigjarige Tévez is sinds augustus eindverantwoordelijke bij Independiente, die meldt dat de situatie van de oud-spits stabiel is. Wel moet de Argentijn, die in het verleden ook nog speelde voor West Ham United en Juventus, voor extra onderzoek in het ziekenhuis blijven meldt de club.

Tévez zat vorige week nog op de bank tijdens het gelijke spel van zijn club tegen Talleres Cordoba. Met Independiente strijd de voormalig aanvaller nog om de koppositie in Argentinië. De ploeg van Tévez staat weliswaar zesde op de ranglijst, maar staat slechts vier punten achter op koploper River Plate.

Wanneer de oefenmeester weer terugkeert bij de club is vooralsnog niet bekend. Twee jaar geleden hing de spits zijn schoenen aan de wilgen, die vooral met Manchester United grote successen boekte. Zo won hij de Champions League, het WK voor clubs en twee Premier League-titels. Dat laatste deed de aanvaller ook met Manchester City en ook in Italië werd de oud-spits met Juventus landskampioen.

Update 25/04 17.30u

Donderdag is er gelukkig goed nieuws te melden rond de medische situatie van Tévez: de oud-aanvaller is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. Dat meldt zijn club Independiente via de sociale media-kanalen. De trainer van de Argentijnse ploeg heeft eerst nog even thuis uitgerust alvorens hij donderdag de training weer leidde. De onderzoeken zouden met succes zijn afgerond. De schrik zat er vanaf dinsdag even in, maar nu kan met toch opgelucht ademhalen.

Was je fan van de voetballer Tévez?

  • Ja, echt een geweldenaar!
  • Niet echt…
13+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie