‘Feyenoord vindt Giménez-vervanger in Schotland’

Foto: ‘Feyenoord vindt Giménez-vervanger in Schotland’

Feyenoord heeft het oog laten vallen op Bojan Miovski. De spits uit Noord-Macedonië maakt momenteel furore bij Aberdeen, en dat is ook de Rotterdammers niet ontgaan. Er is echter flink wat concurrentie.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Bojan Miovski staat op de radar van Feyenoord als mogelijke opvolger Santiago Giménez

De interesse van Feyenoord wordt gemeld door zowel het Schotse The Daily Record als het Noord-Macedonische Gol. Ook clubs uit Engeland, Italië, Spanje en Duitsland zouden op het vinkentouw zitten. Tot dusver was Southampton het meest concreet en waagde twee pogingen, maar telkens zonder succes. Aberdeen mikt op een transfersom van zo’n 8 miljoen euro voor Miovski. Dat is fors meer dan de 2,5 miljoen marktwaarde die Transfermarkt hem toedicht. De international ligt nog tot 2026 vast bij zijn huidige club.

Doelpuntenmachine in Schotland

Dat Aberdeen flinke winst gaat maken op Miovski lijkt wel vast te staan. In de zomer van 2022 namen de Schotten de aanvaller nog voor zesenhalve ton over van het Hongaarse MTK Budapest. De 24-jarige aanvalsleider maakte de voorbije twee seizoenen een sterke ontwikkeling door. In de vorige jaargang was Miovski goed voor 18 treffers in 42 officiële duels. Dit seizoen staat hij vooralsnog op 24 goals in 48 wedstrijden.

Bij Feyenoord zou Miovski in beeld zijn als mogelijke opvolger van Santiago Giménez. Ondanks dat de Mexicaanse spits al maanden in een mindere vorm verkeert, lijken de Rotterdammers wel rekening te houden met een vertrek. In dat geval moeten Miovski en Ayase Ueda de concurrentiestrijd aangaan, de Japanner maakt in zijn eerste seizoen in De Kuip geen geweldige indruk al krijgt hij maar weinig speelminuten om het te laten zien.

Is hij een geschikte opvolger voor Giménez?

  • Lijkt me zeker
  • Ik heb mijn twijfels…
492+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie