‘Groot Lionel Messi-nieuws op komst’

Foto: ‘Groot Lionel Messi-nieuws op komst’

Lionel Messi dreigt na dit seizoen te vertrekken bij Paris Saint-Germain. Volgens de Franse sportkrant L’Équipe lijkt het er steeds meer op dat de Argentijnse steraanvaller na dit seizoen vertrekt.

Pessimisme groeit bij PSG

Messi loopt na dit seizoen uit zijn contract bij PSG. De Franse grootmacht is voornemens om de Argentijn langer aan boord te houden, maar een doorbraak is nog altijd niet bereikt. L’Équipe meldt inmiddels dat het pessimisme over een nieuwe deal toeneemt.

Naar verluidt is Messi momenteel goed voor 3,37 miljoen euro per maand. Daarmee moet hij zowel Kylian Mbappé (zes miljoen) en Neymar (3,67 miljoen) voor zich dulden. Gezien de leeftijd van Messi is het voor de PSG-leiding geen vanzelfsprekendheid dat beide partijen het eens worden over de financiële voorwaarden.

Verschil tussen vraag en aanbod

PSG lijkt Messi te willen behouden voor een meer realistisch salaris, maar dat lijkt voor hem voorlopig geen bespreekbaar onderwerp. De kans op een zomerse breuk neemt daarmee toe. Daar komt nog bij dat de Ligue 1-gigant vanwege financiële reglementen verplicht is om de kosten te drukken.

Mocht Messi definitief ‘nee’ zeggen tegen PSG, dan heeft hij naar verluidt verschillende opties. Vooral een terugkeer naar FC Barcelona en een transfer naar Inter Miami worden genoemd als serieuze mogelijkheden. Wel is de vraag of een hereniging in Camp Nou financieel wél haalbaar is.

Ook Sergio Ramos vertrekt mogelijk uit Parijs.

Breekt Messi de ban tegen Lyon?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Vertrekt Messi deze zomer bij PSG?

  • Ja
  • Nee
1224+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie