Groningen verhuurt goalie aan PEC, AZ stalt broertje Pavlidis elders

Foto: Groningen verhuurt goalie aan PEC, AZ stalt broertje Pavlidis elders

FC Groningen is erg druk geweest met versterkingen binnenhalen, ondertussen wordt reservedoelman Jan Hoekstra tot het eind van het seizoen verhuurt aan PEC Zwolle. In het noorden was hij derde keuze achter Michael Verrips en Peter Leeuwenburgh.

In Zwolle gaat Hoekstra de strijd aan met goalies Jasper Schendelaar en Mike Hauptmeijer. “De technische staf wilde graag nog een extra doelman toevoegen aan de selectie. Door de blessure van Duke Verduin hadden we met Jasper Schendelaar en Mike Hauptmeijer maar twee doelmannen voor de eerste selectie. Met de komst van Jan zijn we weer goed bezet op die positie. Ik wens hem veel succes de komende maanden”, aldus technisch directeur Marcel Boudesteyn van PEC.

AZ stalt Pavlidis in Oss

Verder heeft AZ er voor gekozen om Vasilios Pavlidis, het twintigjarige broertje van spits Vangelis, tot komende zomer te stallen bij TOP Oss. “Vasilios Pavlidis is een linker centrale verdediger, die ook op de vleugel uit de voeten kan”, reageert technisch directeur Klaas Wels van Oss. “Hij staat verdedigend zijn mannetje, heeft een goed postuur en is snel. Wij hebben nu een half jaar de kans hem te bekijken, ook met het oog op het seizoen daarna.”

De twintigjarige Pavlidis besluit zelf: “Ik ben een snelle speler, die goed is in het hoge spel; kopsterk. Daarnaast kan ik gevaarlijk zijn bij vrije trappen en corners, en ben ik een sterke, agressieve speler. Bij TOP hoop ik dat in het stadion te gaan laten zien.”

Hoekstra is in potentie eerste keeper voor Groningen

  • Eens
  • Oneens
104+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie