‘Deze clubs loeren op Dallinga-transfer’

Foto: ‘Deze clubs loeren op Dallinga-transfer’

Thijs Dallinga heeft de interesse gewekt van verschillende clubs in Europa. Clubs zoals Bournemouth, Brentford, SC Freiburg en Bologna zouden geïnteresseerd zijn in de spits van Toulouse. Als Dallinga zou vertrekken, zou dit een spitsenverschuiving in Europa kunnen veroorzaken.

Toulouse wil minimaal 35 miljoen euro voor de Nederlander

Volgens Het Dagblad van het Noorden is er veel belangstelling voor Dallinga. Brentford zou naar verluidt de eerste club zijn geweest die een officieel bod heeft uitgebracht op de spits. Een bod van achttien miljoen euro werd echter resoluut afgewezen door Toulouse-voorzitter Damien Comolli. Hij verwacht dat ze door hem te behouden aanzienlijk meer geld kunnen krijgen. Toulouse mikt op een bedrag van 35 miljoen euro voor Dallinga, die ook van essentieel belang is in de strijd tegen degradatie.

Naast Brentford zouden ook Freiburg, Bournemouth en Bologna geïnteresseerd zijn in de aanvaller. Vooral de laatste club is interessant, gezien daar al twee Nederlandse spitsen, Joshua Zirkzee en Sydney van Hooijdonk, actief zijn. Zirkzee presteert echter zo goed dit seizoen dat veel clubs bereid zijn de transferclausule van veertig miljoen euro in zijn contract te betalen. Van Hooijdonk wordt tot het einde van dit seizoen verhuurd aan Norwich City met een optie tot koop.

Of er op Deadline Day nog een transfer tot stand komt, is onzeker. Bournemouth en Brentford zijn op zoek naar een nieuwe spits, maar Dallinga lijkt nog niet vastbesloten om deze winter koste wat het kost te vertrekken. De Nederlander overweegt ook zijn kansen in het Nederlands elftal. Mocht Dallinga niet lukken, heeft Bournemouth al een mooie oude bekende op het oog.

Wat is Dallinga waard?

  • Maximaal 20 miljoen
  • Tussen de 20 en 30 miljoen
  • 30 miljoen of meer
128+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie