Cruciale stap van Feyenoord met contractverlenging

Foto: Cruciale stap van Feyenoord met contractverlenging

Feyenoord is achter de schermen druk bezig met de komende jaren. De Nederlandse topclub heeft daarom het contract van Jens Toornstra verlengd. De middenvelder ligt met de nieuwe verbintenis tot medio 2023 bij de club vast.

Toornstra kwam in 2014 naar Rotterdam. Hoewel de verwachtingen vooraf niet hooggespannen waren, bleek de komst van de Nederlander een schot in de roos te zijn. Met zijn onverzettelijkheid, leiderschapskwaliteiten en uitstekende schot besloten de supporters van Feyenoord hem al snel in het hart te sluiten. Het was voor Toornstra daarom geen lastige keuze om langer te blijven.

“Ik heb al vaker geroepen dat ik het hier onwijs naar mijn zin heb en ik me gelukkig voel”, laat de 32-jarige middenvelder weten op de clubwebsite. “Als je het signaal krijgt dat de club ook graag met je verder wil, is dat heel erg fijn. De afgelopen jaren heb ik al veel successen gekend met de club. Ik heb tot nu toe al een heel mooie tijd achter de rug en ga waarschijnlijk ook nog mooie jaren tegemoet.”

Reactie bestuur

Het clubbestuur is eveneens blij met de contractverlenging. De huidige selectie bestaat uit veel jonge spelers die oudere jongens om zich heen goed kunnen gebruiken. Met Toornstra heeft Feyenoord de komende twee seizoenen een speler in huis die ze op de juiste weg kan houden en zo nodig van de nodige adviezen kan voorzien.

“Jens is een speler die al seizoenen lang zijn waarde bewijst. Niet alleen op het veld maar ook in de kleedkamer en in het algemeen als modelprof”, stelt technisch directeur Frank Arnesen. “Jens is een enorm veelzijdige voetballer waar we ontzettend blij mee zijn. Dus is het mooi dat hij nog langer bij de club wil blijven.”

Wint Feyenoord dit seizoen de landstitel? Pak 11 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Is Toornstra onmisbaar voor Feyenoord?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
101+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie