Benítez laat zich uit over zijn landgenoot Rulli bij Ajax

Foto: Benítez laat zich uit over zijn landgenoot Rulli bij Ajax

In navolging van PSV afgelopen zomer haalde nu ook Ajax een Argentijnse doelman: Géronimo Rulli kwam voor ruim acht miljoen euro over van Villarreal. En dat vindt concullega Walter Benítez, die transfervrij overkwam van OGC Nice, erg leuk.

In het Eindhovens Dagblad wordt aan de dertigjarige doelman gevraagd of hij nog altijd van de Argentijnse nationale ploeg droomt. “Het zou een enorme eer zijn als dat ooit lukt. Heel bijzonder dat Gerónimo Rulli nu ook in Nederland keept.” De Ajacied was op het WK in Qatar reservedoelman achter Emiliano Martínez.

“Hij vroeg me voor zijn overgang naar Ajax hoe het hier is en ik heb hem alleen maar goede dingen over Nederland verteld. Niet veel later heeft hij getekend. Op het WK heeft het Argentijnse team een geweldige prestatie geleverd, maar in de competitie wil ik natuurlijk dat wij het beter doen dan Ajax.”

‘Nog tien jaar door’

Benítez ziet zichzelf nog als vrij jong, al helemaal voor een doelman. “Op mijn negende heb ik in Argentinië definitief besloten om voor deze plek te gaan, omdat ik merkte dat het me lag. Ik geniet van het leven als prof, waarbij je jezelf goed moet verzorgen om zo fit en gezond mogelijk te zijn. Daarmee wil ik nog wel tien jaar doorgaan, als het allemaal lukt en het blessurespook wegblijft.”

Houdt Benítez de nul morgen in Emmen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wie vind jij beter?

  • Benitez
  • Rulli
2247+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie