‘Ramalho moet bittere PSV-pil slikken’

Foto: ‘Ramalho moet bittere PSV-pil slikken’

PSV is voornemens om een centrale verdediger aan te trekken. André Ramalho zou daardoor naar de bank moeten opschuiven. Dat meldt het Algemeen Dagblad donderdagmorgen. De Braziliaanse routinier — doorgaans basisspeler — moet volgend seizoen genoegen nemen met een ‘Van Aanholt-rol’.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

André Ramalho wordt bankzitter?

Het dossier Ramalho zorgt voor kopzorgen in Eindhoven. Een deel van het bestuur vindt dat het tijd is om door te selecteren, een ander deel wil de Braziliaan graag behouden. “De Braziliaan mag blijven in een rol waarin hij mogelijk wel genoegen moet nemen met minder speeltijd”, weet het AD te melden.

PSV is op de transfermarkt druk op zoek naar een verdediger met iets jongere benen, ‘waarbij bijvoorbeeld de naam van Jeremiah St. Juste is gevallen. En eerder al die van Zeno Debast, een jonge kracht van Anderlecht’, aldus de krant. Als Ramalho blijft, gaat de club ervan uit dat er een gezonde concurrentiestrijd ontstaat. “Hij hoeft geen transfersom te kosten en geldt daarom als een betaalbare back-up, die zeker de potentie heeft om (in de eredivisie) nog behoorlijk wat te spelen’, aldus het ED, dat het omschrijft als een ‘Van Aanholt-rol’.”

Het is nog verre van zeker dat Ramalho bij PSV blijft. De centrale verdediger heeft aanbiedingen uit andere competities ontvangen en overweegt deze op dit moment. Het zal voor hem een bittere pil zijn om te horen dat hij mogelijk invaller wordt. Een terugkeer naar Brazilië of een avontuur in Spanje wordt als mogelijkheid gezien. PSV hoopt ondertussen dat hij zijn contract met minstens één jaar verlengt.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie