‘Al-Nassr gaat helemaal los op transfermarkt’

Foto: ‘Al-Nassr gaat helemaal los op transfermarkt’

Al-Nassr heeft Cristiano Ronaldo binnengehaald en de Portugese superster verdient naar verluidt méér dan tweehonderd miljoen euro bij de Saudi-Arabische topclub. Die heeft echter nog veel grotere plannen: een hereniging van drie Real Madrid-Galácticos van weleer!

Al-Nassr begon voor de komst van CR7 al aan de samenstelling van een selectie met ‘bekende’ namen. Een half jaar geleden werd Rudi Garcia aangesteld als oefenmeester in Riyad en vervolgens werden spelers als Vincent Aboubakar en David Ospina vastgelegd, acht buitenlandse voetballers in totaal.

Nu hebben de Arabieren volgens het Spaanse dagblad Marca hun vizier gericht op Sergio Ramos (Paris Saint-Germain) en Luka Modric (Real Madrid). De verdediger, 36 jaar oud inmiddels, beschikt over een aflopend contract in het Parc des Princes en kan in de aankomende zomer dus gratis en voor niets de overstap maken, als men in Parijs op hem uitgekeken is dan.

Luka Modric

Modric, één jaartje ouder dan Ramos, wil op zijn beurt helemaal niet vertrekken uit het Estadio Santiago Bernabéu. De geroutineerde Kroaat heeft volgens het geruchtencircuit al meerdere lucratieve aanbiedingen uit Saudi-Arabië en de Verenigde Staten afgeslagen. Hij zou de geïnteresseerde clubs verteld hebben dat ze in 2024 terug mogen keren. Klopt dat, dan betekent dat dat de spelmaker nog één vol seizoen in het shirt van De Koninklijke wil spelen.

De koopwoede van Al-Nassr heeft hoogstwaarschijnlijk vooral te maken met het bid van Saudi-Arabië voor het wereldkampioenschap van 2030. Daarom is het noodzakelijk dat het Arabische voetbal wat meer in de picture komt te staan. Een hereniging van Ronaldo, Ramos en Modric zou daar zeker voor zorgen!

Moeten Ramos en Modric dit doen?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
3177+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie