‘Vriendin verklapt toekomstplannen van Ronaldo’

Foto: ‘Vriendin verklapt toekomstplannen van Ronaldo’

Veel buitenlandse media zijn in de ban van video van Georgina Rodríguez, de vriendin van Cristiano Ronaldo. Ze hintte bij de Paris Fashion Week op een naderend pensioen van de Portugese steraanvaller.

Beelden Georgina Rodríguez opgedoken waarin ze toekomst Cristiano Ronaldo verklapt

Het fragment wordt gedeeld door vele media, waaronder Mundo Deportivo. Op de beelden is te zien dat de partner van CR7 in gesprek is met een andere vrouw. Hierin hebben ze het over de vedette van Al-Nassr.

Bronnen beweren te horen dat Rodriguez zegt: “Cristiano, nog een jaar. Misschien twee, ik weet het niet.” Het is niet helemaal duidelijk wat de precieze context is waarin het gesprek plaatsvond maar het lijkt goed mogelijk dat Rodríguez het heeft over de nabije pensioenplannen van Ronaldo. Op die manier interpreteert het gros van de buitenlandse kanalen het in ieder geval wel.

CR7 weet niet van stoppen

De 39-jarige superster is nog altijd op schot in de herfst van zijn carrière. In de Saudische competitie was hij dit seizoen al goed voor 22 treffers en negen assists. De voormalig sterspeler van onder meer Manchester United, Juventus en Real Madrid maakte in het verleden meerdere keren duidelijk door te willen gaan met voetballen zolang zijn lichaam het nog toestaat. De prof die vaak wordt geroemd om zijn instelling, kan wellicht nog wel een tijdje mee.

Het liefst blijft Ronaldo doorgaan tot hij diep in de veertig is. De aanvoerder van Al-Nassr is bij de Saudische ploeg bezig aan zijn tweede seizoen. Deze zomer is Ronaldo mogelijk voor het laatst actief op een eindtoernooi, als Portugal in Duitsland het EK speelt.

Ronaldo maximaal nog twee jaar actief?

  • Denk ik wel
  • Nee, langer nog
730+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie