Ronaldo ook bij duizendste wedstrijd belangrijk: winnende goal voor Al-Nassr

Foto: Ronaldo ook bij duizendste wedstrijd belangrijk: winnende goal voor Al-Nassr

Cristiano Ronaldo beleefde een zeer heugelijke woensdagavond. De Portugese superster speelde zijn duizendste wedstrijd in clubverband, en was met de enige treffer voor Al-Nassr opnieuw belangrijk voor zijn club.

Fraai jubileum voor Portugese legende

Al-Nassr stuitte in de achtste finale van de Aziatische Champions League op Al-Fayha, dat ook uit Saudi-Arabië. Na de korte winterpauze was het voor Ronaldo zijn eerste officiële duel van 2024. Opnieuw toonde CR7 zijn klasse: dit keer was hij de maker van de enige goal deze wedstrijd vlak voor tijd.

Ook in 2024 trefzeker

Marcelo Brozovic verlengde en kon daarmee Ronaldo bereiken. De vedette legde de bal met een subtiele voetbeweging over de keeper in de verre hoek. Hierdoor heeft hij ook dit kalenderjaar weer een goal achter zijn naam staan, dat lukte hem ieder jaar al sinds 2022. In totaal speelde hij dit seizoen tot dusver 32 keer voor Al-Nassr. Daarin maakte Ronaldo 31 treffers en gaf 11 assists.

Ronaldo verdiende deze wedstrijd ook de eer van Man of the Match. Daarnaast vierde hij een fraai jubileum: hij werkte zijn duizendste wedstrijd in clubverband af. Ronaldo kwam ruim vierhonderd duels uit voor Real Madrid, meer dan driehonderd voor Manchester United en ruim honderd wedstrijden voor Juventus. Daarnaast speelde hij ook voor Sporting Portugal en Al-Nassr.

Hoort Ronaldo in de top-3 beste spelers aller tijden?

  • Natuurlijk!
  • Dat niet…
85+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie